Ana SayfaDizilerİyi Günde Kötü Günde 2. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Sarp'ın Sakladığı Fotoğrafı...

İlgili Postlar

İyi Günde Kötü Günde 2. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Sarp’ın Sakladığı Fotoğrafı Melisa Buluyor!

Star Tv’nin yeni dizisi İyi Günde Kötü Günde, 2. bölümüyle 19 Eylül cumartesi günü ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Leyla, yapacağı düğün organizasyonunda damat olarak Sarp’ı karşısında görünce şok olur. İçinden onun kafasını masaya vurmak ve de Melisa’ya onun kendisini düğününde terk ettiğini, onu da terk edeceğini söylemek geçer. Sarp, bu organizasyonu Leyla’nın yapmasını istemez. İşler iyice karışmadan bu işin içinden sıyrılmanın çarelerini arar. İyi Günde Kötü Günde 2. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Sarp’ın sakladığı fotoğrafı Melisa buluyor. O fotoğrafta ne var?

Cumartesi Dizileri 2020

Sarp’ın Sakladığı Fotoğrafı Melisa Buluyor!

İyi Günde Kötü Günde dizisinin 2. bölüm 2. fragmanında; Melisa, Leyla’ya Sarp’la nasıl tanıştıklarını anlatıyor. Sarp ise, Leyla’yla konuşup bu düğün organizasyonunu başkasının yapmasını istiyor. Leyla, düğünün başlamasına, beş dakika kala Sarp’ın neden düğünü terk ettiğine anlam veremiyor. Melisa, Sarp’ın gizlediği bir fotoğrafı bulup onu, kendisine ne zaman göstermeyi düşündüğünü soruyor.

İşte İyi Günde Kötü Günde 2. bölüm 2. fragmanı….

İYİ GÜNDE KÖTÜ GÜNDE 1. BÖLÜM ÖZETİ!

Leyla, işinde çok başarı bir düğün organizatörüdür. Aradan beş yıl geçmesine rağmen, kendisine bir açıklama yapmadan düğünü terk eden Sarp’ı hala unutmamıştır. Bu arada Leyla’nın annesi kızını bir an evvel evlendirmek ister. Sarp’ta başarılı bir iş adamı olmuştur. Bir organizasyonda Leyla, Sarp’ya karşılaşır.

Sarp, onu görünce tutuşmaya başlar. Bir de üzerine nişanlısı Melisa da organizasyona gelir. Leyla, tuvalete gidip sinir krizi geçirir. Daha sonra ondan hesap sormak için tekrar salona girer. Sarp, Melisa’ya hemen döneceğini söyleyip Leyla’yla konuşur. Leyla, ondan bir açıklama bekler. Sarp ise, oldu bitti deyip bir açıklama yapmaz.

Aslında Sarp’ın babası o gün kaza geçirmiş ve babasının başka bir ailesi olduğunu öğrenmiştir. Leyla, arkadaşıyla eve gidip içki içip acısını dindirmeye çalışır. Aynı şekilde Sarp’da kardeşiyle konuşur. Ertesi gün, yeni bir düğün organizasyonu için toplantısı olan Leyla, koşarak oraya gider. Yapılacak düğünün damadı olarak Sarp’ı karşısında gören Leyla donup kalır. Aynı şekilde Sarp’ta büyük şok yaşar.

 İyi Günde Kötü Günde 2. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Leyla Sarp’ın Düğününü Organize Edecek Mi?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler