Ana SayfaDizilerKırmızı Oda 3. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Meliha Ablasını Nasıl Kaybettiğini Anlatıyor!

İlgili Postlar

Kırmızı Oda 3. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Meliha Ablasını Nasıl Kaybettiğini Anlatıyor!

Tv 8’in yeni iddialı dizisi Kırmızı Oda, 3. bölümüyle yarın akşam ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Doktor hanım, Meliha’nın hikayesinin devamını dinliyor. Mehmet ise, oğlunun okulda arkadaşları tarafından dövüldüğünü öğrenince yine kendi çocukluğuna gider. Dört kardeşiyle yapayalnız kalan Meliha’nın İstanbul’da başına başka neler geldi? Kırmızı Oda 3. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Meliha, ablasını nasıl kaybettiğini anlatıyor.

Cuma Dizileri 2020

Meliha Ablasını Nasıl Kaybettiğini Anlatıyor!

Kırmızı Oda dizisinin 3. bölüm 2. fragmanında; Nesrin, Doktor hanımı arayıp Mehmet’in durumunun kötüye gittiğini söylüyor. Mehmet, geçmişini anlattıkça kendisinden nefret ediyor. Meliha ise, ablasının bir adam tarafından yedi yerinden bıçaklanarak öldürüldüğünü anlatıyor. Alya, Doktor hanımın gönlünü almayı başarıp seanslara başlıyor.

İşte Kırmızı Oda 3. bölüm 2. fragmanı….

KIRMIZI ODA 2. BÖLÜM ÖZETİ!

Kliniğe Alya isminde üstü başı perişan, ayakları çamur içinde bir genç kız gelir. Alya kliniğin altını üstüne getirir. Doktor hanım mecbur kalıp onu odasına alır. Bir çok doktora giden Alya, onun kendisine yardım etmesini ister. Ancak doktor hanım, onun kendisini kızdırdığı için Alya’yı gönderir. Doktor hanım, Mehmet’i dinler.

Mehmet, babasının bir kamyoncu olduğunu, abisiyle birlikte çalışan babasının onun bir işe yaramadığını düşünüp her gün dövdüğünü anlatır. Anlatırken, oğluna aynı babası gibi kötü davrandığını anlar. Bunun bir zincir olduğunu öğrenince de çok üzülür. Çünkü çocuğu da kendi çocuğuna öyle davranacaktır.

Meliha, bir hafta aradan sonra biraz daha rahatlamış bir şekilde doktor hanımın yanına gelir. Ona birde el işi fular hediye eder. Meliha, anlatmaya kaldığı yerden devam eder. Babasının öldüğü gün, o adamlar Güler ablasını zorla götürüp tecavüz eder. Daha sonra her akşam kasabadan eve adamların gelir ve annesi giderek güzelliği kaybedip solmaya başlayıp yataklara düşerek ölür.

Meliha’nın annesi öldükten sonra o adamların bu sefer ablası Güler için eve gelmeye başlar. Güler, kardeşleri için bu zulme katlanıp biraz para biriktirdikten sonra onları İstanbul’a götürür. Kendisi genel evle anlaşıp ilk aldığı parayla bir ev tutup eşya ve kardeşlerine oyuncak alır. Daha sonra onlarla vedalaşıp gider. Haftada bir Meliha, ablasını arayıp konuşabilir.

Alya, doktor hanıma kendisini affettirmek için kliniğe bir çok çiçek gönderir. Tuna ise, doğum gününün hatırlanmasından büyük mutluluk duyar.

Kırmızı Oda 3. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Meliha’nın Hikayesinin Devamı Yürekleri Dağlıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler