Ana SayfaDizilerBabil 12. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! İrfan Süleyman'ı Alt Etmek İçin Ayşe'den...

İlgili Postlar

Babil 12. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! İrfan Süleyman’ı Alt Etmek İçin Ayşe’den Yardım İstiyor!

Star Tv’nin büyük bir ilgiyle izlenen dizisi Babil 12. yeni bölümüyle 18 Eylül cuma günü ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Egemen Eda’ya, her şeyin daha güzel olabileceğin ama onun gidip mutsuzluğu seçtiğini söyler. Eda ise, öfkelenip onun kendisini yüz üstü bıraktığını söyleyip arkasını dönüp gider. Egemen, Eda ile arasında yaşananları İlay’a anlatır. İlay ise, Egemen’e bir kadının neden kendisini yüz üstü bırakıp gittiğini söyler düşünmesini ister. Egemen, Eda’nın karşısına çıkıp Deniz’in kendi oğlu olup olmadığını sorar. Babil 12. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. İrfan, Süleyman’ı alt etmek için Ayşe’den yardım istiyor.

Cuma Dizileri 2020

İrfan Süleyman’ı Alt Etmek İçin Ayşe’den Yardım İstiyor!

Babil 12. bölüm 2. fragmanında; İrfan, Süleyman’ın İlay’ı vuracağı sırada yetişse de engel olamıyor. İlay, vurulup hastaneye kaldırılıyor. Süleyman, İrfan’dan intikam almak için yaşadıklarının aynısını ona yaşatmak istiyor. Ayşe’nin kapısını çalan İrfan, ona hala Süleyman’ı bitirmek isteyip istemediğini soruyor.

İşte Babil 12. bölüm 2. fragmanı….

BABİL DİZİSİNİN 11. BÖLÜM ÖZETİ!

İrfan, İlay ile aynı otel odasında konuşurken Süleyman’ın sesini duyarlar.  İlay, hemen İrfan’ın gizlenmesini ister. Süleyman, İlay’a evlenme teklif edip ona aldığı yüzüğü verir. Ama İlay, artık onunla olamayacağını söylerken İrfan’ın telefonu çalar. Çalan telefonun İrfan’ın olduğunu anlayan Süleyman, silahını çekip odaları arar. İrfan, balkondan kendi odasına geçmeyi başarır.

Kudret, kendisinden boşanmak isteyen Süleyman’ın tüm hesaplarına bloke koyar. Egemen, Eda’yla konuşup İrfan’ın onun ve Deniz’in zarar görmemesi için böyle bir karar verdiğini söyleyip boşanmaya ikna eder. İlay ise, hala unutamadığı İrfan’la bahçede konuşup onunla uzaklara gidip yeni bir hayat kurabileceklerini söyleyip ve onu öper.

Daha sonra Egemen’e İrfan ile aralarında olanları anlatırken evin önündeki kameraları fark ederler. Egemen hemen, güvenliğe gidip görüntüleri almak ister. Ancak, çoktan görüntüler kopyalanmıştır bile. Egemen, görüntüler karşılığında bir milyon teklif eder. İlay da tüm mücevherlerini verir ve uzaklara gider.

Süleyman. İlay’a ulaşamayınca Kudret’in ona bir şey yaptığını düşünür. Kudret, İlay’ın İrfan’ı öperken ki anların görüntülerini Süleyman’a izletir. Süleyman, İrfan’ın ölüm emrini verir. İrfan, Süleyman’ın adamlarının elinden kurtulup İlay’ın yanına gider. Süleyman, İlay’ın kafasına silah dayadığı anda İrfan, içeri girer.

 Babil 12. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Egemen Deniz’in Kendi Oğlu Olduğunu Anlıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler