Ana SayfaDizilerZümrütüanka 12. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Zümrüt Serhat'ın Karısı Olmadığını Anlıyor Mu?

İlgili Postlar

Zümrütüanka 12. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Zümrüt Serhat’ın Karısı Olmadığını Anlıyor Mu?

Fox Tv’nin sevilen dizisi Zümrütüanka 11. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Zümrüt, Serhat ile Deniz’i nikah masasında gördükten sonra bayılıyor. Ama uyandığında bir şey hatırlamıyor. Abbas. onun kendisini öldürmek istediğini hatırlaması için ilaçlarını değiştiriyor. Azimet, Cihan’la konuşmaya gidip onun babası olduğunu göstermesini istiyor. Cihan, Işık’a kendisi babası olduğunu, Serhat’ın da asıl öz babası kendisinin olduğu tartışmayı Zümrüt duyuyor. Zümrütüanka 12. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Zümrüt, Serhat’ın artık karısı olmadığını anlıyor mu?

Cumartesi Dizileri 2020

Zümrüt Serhat’ın Karısı Olmadığını Anlıyor Mu?

Zümrütüanka 12. bölüm 1. fragmanında; Zümrüt, artık Serhat’ın bir kızı olduğunu öğreniyor. Deniz, Zümrüt’le bir derdi olmadığını ve onunda çocukları olmasını istediğini söylüyor. Serhat, tek onu sevdiğini Zümrüt’e anlatmaya çalışıyor. Hastaneye giden Zümrüt, Demirkan soy ismini değil, Kuloğlu soy isimini taşıdığını öğreniyor. Cihan ise, onun zor anında yanında oluyor.

İşte Zümrütüanka 12. bölüm 1. fragmanı…

ZÜMRÜTÜANKA 11. SON BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Zümrüt, gördüklerinden sonra bayılıyor. Serhat, onun uyandığı için çok mutlu oluyor. Azimet ile konuşan Deniz, onun kendisinden Zümrüt’e Serhat ile evli olduklarını duyurmasını üstü kapalı söylüyor. Deniz, bunu yapamayınca Azimet, Cihan’ı bulup ona eğer babaysa kızının karşısına çıkıp babası olduğunu söylemesini ima ediyor.

Bakım evinde olan Işık, babasını istiyor. Öğretmeninin elini ısırıp kendisini balkona kilitliyor. Serhat, duyar duymaz Işık’ın yanına gidiyor. Ancak o asıl babasını istiyor. Cihan ise, olanlardan haberi bile olmadan kızının olduğu yerde buluyor kendisini. Onu sarhoş halde gören güvenlik onu içeri almıyor.

Ancak Işık, Cihan’ın onu Serhat’la gitmesini söyledikten sonra balkondan iniyor. Işık, konağa geliyor ama şartı uyuyan güzeli görmektir. Deniz’i hiç sevmeye Işık, kaçıp Zümrüt’ün yanına gidiyor. Zümrüt, kızın kim olduğunu sorduğunda Serhat, bir akrabası olduğunu söylüyor. Azize, Cihan’ın yanına gidip onunla üstü kapalı konağa gelip Işık’ın asıl babası olduğunu söyleyip kendisini göstermesini istiyor.

Cihan, Işık’la konuşurken Serhat, onları görüyor ve onun konaktan uzaklaşmasını istiyor. Serhat ile Cihan tartışırken Zümrüt, onların konuşmalarını duyuyor. Azimet, böylece amacına ulaşıyor. Zümrüt, Işık’ın Serhat’ın kızı olduğunu anlıyor.

Zümrütüanka 11. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Zümrüt Kendisinden Gizlenenleri Hatırlıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler