Ana SayfaDizilerMasterChef 2020'nin 5. Hafta 3. Dokunulmazlığını Hangi Takım Kazandı? 5. Ve 6....

İlgili Postlar

MasterChef 2020’nin 5. Hafta 3. Dokunulmazlığını Hangi Takım Kazandı? 5. Ve 6. Eleme Adayları Kimler Oldu?

Tv 8’in en çok izlenen yarışma programı MasterChef Türkiye 2020’de haftanın son dokunulmazlık oyunu heyecanı yaşandı. Yarışmanın son bölümünde; takımların yaptıkları yemekler seçilen 9 aileye paketlenip ulaştırıldı. Yemekleri tadan 9 aile, oylarını kullandı. Oylama sonucunda haftanın son dokunulmazlık oyununu kazanan takım belli oldu. MasterChef 2020’nin 5. hafta 3. dokunulmazlığını hangi takım kazandı? Haftanın 5. ve 6. eleme adayları kimler oldu? Ayrıntılar haberimizde….

MasterChef 2020 Yarışmacıları!

MasterChef 2020’nin 5. Hafta 3. Dokunulmazlığını Hangi Takım Kazandı?

MasterChef Türkiye 2020’nin 5. hafta 3. dokunulmazlık oyununda yarışmanın tarihinde bir ilk yaşandı. Şefler, dokunulmazlık oyunu için takımlara verdikleri menüyü hazırladıktan sonra paketlere koymamalarını ve o paketlerin belirledikleri 9 aile tarafından değerlendireceklerini açıkladı.

Haftanın 3. dokunulmazlık oyunu için belirlenen menü şöyle;

  • Şehriyeli yayla çorbası
  • Ispanaklı peynirli Gül böreği
  • Hünkar beğendi
  •  Gavurdağ salata
  • Şekerpare, oldu.

Mavi ve Kırmızı takım var güçleriyle haftanın son dokunulmazlığını almak için mücadele etti. Verilen sürenin bitiminde, yemekler belirlenen 9 aileye ulaştırıldı ve oymalar yapıldı. Danilo şef, kutuyu açıp tek tek verilen oyları açıkladı. 33’e 12 oyla Mavi takım beş yemekte başarılı oldu ve haftanın 3. dokunulmazlığını kazandı. Kırmızı Takım ise, ikinci kez mavi takım tarafından malup edildi ve bireysel dokunulmazlık için mutfaktaki yerlerini aldı.

5. Ve 6. Eleme Adayları Kimler Oldu?

Haftanın son dokunulmazlığı kaybeden Kırmızı takım, bireysel dokunulmazlık oyunu için mutfağa bir kez daha girdi. Kırmızı takımda eleme adayı olan Selin ile Sefa, arkadaşlarını bu oyunda yukarıdan takip ettiler. Geriye kalan 6 yarışmacıya şefler, ana malzeme olarak ‘Kızılcık’ verdiler. 6 yarışmacı Kızılcık meyvesini kullanarak bir yemek hazırladılar.

Şefler, sürenin bitiminde yarışmacıların yaptıkları yemekleri tek tek tadımlarını yaptılar ve karar vermek için oldukça zorlandılar. Çünkü, altı yarışmacı da verilen malzemeyi çok iyi bir şekilde yemeklerine yansıttı. Şefler, en iyi tabağın Eray’ın tabağı olduğunu açıkladı. Ebru ise, yine tuzsuz yemek yaparak aslında dokunulmazlık alacakken kaybettiğini şefler üzülerek açıkladı.

Eray, eleme adayı olarak Tanya’nın ismini verdi. Takım 6. eleme adayını belirmek üzere aralarında oylarını kullandı ve en çok oyu alan Berker oldu. Haftanın 5. ve 6. eleme adayı, Tanya ile Berker oldu.

MasterChef’te Haftanın 2. Dokunulmazlığını Hangi Takım Kazandı? 3. Ve 4. Eleme Adayları Kimler Oldu?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler