Ana SayfaDizilerMasterChef'te Haftanın 2. Dokunulmazlığını Hangi Takım Kazandı? 3. Ve 4. Eleme Adayları...

İlgili Postlar

MasterChef’te Haftanın 2. Dokunulmazlığını Hangi Takım Kazandı? 3. Ve 4. Eleme Adayları Kimler Oldu?

Tv 8’in en çok izlenen yarışma programı MasterChef Türkiye 2020 haftanın 2. dokunulmazlık oyunuyla ekrana geldi. Yarışma, ‘sıfır atık’ konsepti ile önemli bir konuya dikkat çekti. Mutfakta tüm ürünleri kullanmaya gayret eden yarışmacılar, dokunulmazlık oyununda en az atığı çıkarmak için de büyük bir mücadele verdi. MasterChef’te haftanın 2. dokunulmazlık oyununu hangi takım kazandı. Haftanın 3. ve 4. eleme adayları kimler oldu? Ayrıntılar haberimizde…

MasterChef 2020 Yarışmacıları!

MasterChef’te Haftanın 2. Dokunulmazlığını Hangi Takım Kazandı?

MasterChef 2020’nin dün akşam ekrana gelen 57. yeni bölümünde yarışmacılar “sıfır atık” konseptine uygun tabaklar çıkarmak için mücadele etti. En az atık ile yemekleri hazırlayan takım dokunulmazlık oyununda avantaj elde etti. Şefler yarışmacılara haftanın 2. dokunulmazlık oyununun menüsünü açıkladı.

Şefler yarışmacılardan, öncelikle bir soğuk başlangıç yemeği, çorba, ana yemek ve tatlı istedi. 45 dakika sürenin bitiminde atıklar tartılıp en az atıkla yemeklerini yapan takım avantaj sağlayacağı dokunulmazlık oyununda; Kırmızı takımın atık miktarı 3.9 kilo, mavi takımın atık miktarı ise 1.62 kilo çıktı. Sonuca göre Mavi takım artı bir puan kazanmış oldu.

Verilen sürenin bitmesinden sonra şefler tabakların tadımlarını yaptı ve sonuç;

Soğuk başlangıç yemeğinde Mavi takım başarılı oldu.

Çorba’da Kırmızı takım başarılı oldu.

Ana Yemek de Kırmızı takım başarılı oldu.

Tatlı da ise Mavi takım başarılı oldu.

MasterChef 2020’nin 5. hafta 2. dokunulmazlık oyununu Mavi takım kazandı. Kırmızı takım ise bireysel dokunulmazlık için mutfaktaki yerlerini aldı.

3. Ve 4. Eleme Adayları Kimler Oldu?

Bireysel dokunulmazlık oyununda yarışmacılar, Danilo şefin imza tabağını hazırlamaya çalıştılar. Kendilerine verilen 45 dakika sonunda şefler, sadece iki yarışmacının tabağını başarılı buldu. Bu isimler, Eray ve Berker idi. Bu iki yarışmacıdan tabağı en çok beğenilen Eray, oldu. Bireysel dokunulmazlığı kazanan Eray, eleme adayı olarak Sefa’nın ismini verdi. Sefa haftanın 3. eleme adayı oldu.

Kırmızı takım aralarında yaptıkları oylama sonucunda en çok oyu alan Selin oldu. Selin haftanın 4. eleme adayı olarak geldiği ilk hafta potaya düştü.

MasterChef’te Yarışmacılar 5. MasterClass Eğitimini De Aldı! MasterClass Ödül Oyununu Kim Kazandı?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler