Ana SayfaDizilerMucize Doktor 30. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Ali Adil Hocanın Çok Hasta...

İlgili Postlar

Mucize Doktor 30. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Ali Adil Hocanın Çok Hasta Olduğunu Öğreniyor!

Fox Tv’nin büyük bir beğeniyle izlenen dizisi Mucize Doktor 29. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Hastaneye, trafik kazası geçiren hastalar geliyor. Sadece kafasından darbe alan adam ameliyata alınıyor. Ali, onun arabanın bagajında olduğunu anlıyor. Hasta uyanıp kendisinin kaçırıldığını söylüyor. Onu kaçıran adam, Kıvılcım’ı rehin alıp kazan dairesine saklanıyor. Kazan dairesi patlıyor ve onlarca kişi yaralanıyor. Ali, yanan bir annenin karnından bebeğini kurtarıyor. Onun Kıvılcım oluğu ortaya çıkınca Ali’nin başı belaya giriyor. Mucize Doktor 30. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Ali, Adil hocanın çok hasta olduğunu öğreniyor.

Perşembe Dizileri 2020

Ali Adil Hocanın Çok Hasta Olduğunu Öğreniyor!

Mucize Doktor 30. bölüm 1. fragmanında; Ali, mutlu bir şekilde uyanıp hayatında Nazlı olmadan nasıl yaşadığını düşünüyor. Adil hocanın beyninde bir tümör çıkıyor. Ameliyatı riskli olduğunu öğrenen Ali, çok üzülüyor. Adil hocanın bir de kızı olduğunu ortaya çıkıyor. Adil hoca fenalaşıp yere yığılıyor. Ali, Adil hocanın kızını karşılamaya gidiyor.

İşte Mucize Doktor 30. bölüm 1. fragmanı….

MUCİZE DOKTOR 29. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Trafik kazası geçiren kazazedeler hastaneye getiriliyor. Bir hastanın durumu ağır olunca hemen ameliyata alınıyor. Ali, ameliyathaneye girip Ferman hocaya hastanın kafasının aynı yerden darbe aldığını ve onun arabanın bagajında olduğundan emin olduğunu söylüyor. Hasta gözlerini açıp kaçırıldığını adamın silahı olduğunu söylüyor.

Silahlı adam, tutuklanmadan hastaneden kaçmak için Kıvılcım’ı rehin alıp onu kazan dairesine götürüyor. Karnı burnunda olan Kıvılcım, adamın elinden tam kurtulacağı sırada kazan dairesi patlıyor. Hastane yangın yerine dönüyor. Ali, Nazlı’nın en son o adamın yanında olduğunu bildiği için onu aramaya başlıyor.

Nazlı, baygın bir şekilde bulunuyor. Birde yüzde sekseni yanan ve tanınmayacak durumda olan hamile bir kadını Ferman hoca ameliyata alıyor. Daha acil bir hasta olunca ona Ali’ye bırakıyor ve önce kadını kurtarmasını istiyor. Ali, kadının kurtulma olasılığı olmadığını düşünüp Ferman’ın sözünü dinlemiyor ve çocuğu kurtarıyor.

Tanju, o hastanın Kıvılcım olduğunu anlayıp kurtarmaya çalışıyor. Ama Kıvılcım ölüyor. Ali, bir kadının ölümüne sebebiyet verdiği için mahkemeye çıkarıyor. Tutuksuz yargılanmak şartıyla serbest kalıyor. Bebeğin ise Beriz’den başka kimsesi yoktur. Bakalım Beriz, bebeğe sahip çıkacak mı?

 Mucize Doktor 29. Bölüm 3. Fragmanı Yayında! Ali Nazlı’yı İlk Kez Öpüyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler