Ana SayfaDizilerBaraj 6. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Nehir Nazım'a Dolandırıcı Olduğunu İtiraf Mı...

İlgili Postlar

Baraj 6. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Nehir Nazım’a Dolandırıcı Olduğunu İtiraf Mı Ediyor?

Fox Tv’nin sevilen dizisi Baraj, 6. bölümüyle 22 Eylül salı günü ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Tarık, Nehir’i bulup onunla görüşür. Nehir ile Tarık, şehrin sokaklarını gezer. Tarık, evlerin içinde olanları merak etmediğini, asıl ona dokunmanın nasıl bir şey olduğunu merak ettiğini söyler ve Nehir’i öpmeye çalışır. Nazım, gerçekleri ona anlatmadan Nehir ile Tarık sevgilimi olacak? Baraj 6. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Nehir, kendisini gören Nazım’a dolandırıcı olduğunu itiraf mı ediyor?

Salı Dizileri 2020

Nehir Nazım’a Dolandırıcı Olduğunu İtiraf Mı Ediyor?

Baraj 6. bölüm 2. fragmanında; Tarık, Nehir’i arayıp onunla görüşmeden gitmesini istemediğini söyleyip onunla buluşuyor. İkilinin buluştuğu sırada, birileri gelip Tarık’ın kaçacağını düşünüp alıp götürüyor. Nehir, yine peruğunu takıp uzaklaşırken Nazım onu görüyor. Zerrin, Nehir’i gören Nazım’a onun kendisini deşifre edeceğini düşünmüyor. Ama Nehir, Nazım’a aslında kendisinin bir dolandırıcı olduğunu itiraf ediyor.

İşte Baraj 6. bölüm 2. fragmanı…

BARAJ 5. BÖLÜM ÖZETİ!

Nazım, Tarık’ın kaçmasına yardım edeceğini ama İstanbul’da Nehir’den uzak durması şartını koyar. Onu, revirden kaçırıp şantiye tırlarının birine bindirip gönderir. Ancak yolda, şantiyeden mal kaçıranlar tırı durdurur ve içinde Tarık’ı bulup şantiyeye götürür. O sırada Nazım, Nehir’i arar ve otelde olduğunu az sonra yemeğe ineceğini öğrenir. Nazım, Nehir’e her şeyi itiraf etmek için otele gidip onu restoranda bekler.

Zerrin, orada dolandırmak için yeni birini bulur ve Nehir’i Emily kılığına sokar. Nazım, Nehir ile, asansörde karşılaşır ancak onu tanıyamaz. Şantiye’de ise derin bir soruşturma başlatılar. Tarık’ın kaçmasına içeriden birinin yardım ettiğinden şüphelenilir. Baş şüpheli Nazım görülür ancak müdür buna ihtimal vermez.

Müdür, Nazım’ın şantiyede çalışmaya devam etmesini ve mesaisi bittikten sonra serbest olabileceğini istediğini yapabileceğini söyler. Bunun üzerine Tarık, seve seve şantiyede çalışmaya devam eder. Nazım, şantiyeye döndüğünde Tarık’ın mesai dışında serbest olacağını öğrenince canı sıkılır.

Onu, Nehir’le buluşmaması konusunda uyarır. Tarık’da, Nehir’e aşık olduğunu Nazım’a itiraf eder. Nehir’in, evlenme vaadiyle dolandırdığı son iki kişi onun izini bulup otele gelir. Birisi Zerrin’e merhaba derken diğeri hala aşık olduğu Nehir’i görüp arkasından seslenir.

Baraj 6. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Nehir Tarık’la Yakınlaşıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler