Ana SayfaDizilerÇukur 4. Sezon 3. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Sultan Karaca'ya Azer'in Kim...

İlgili Postlar

Çukur 4. Sezon 3. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Sultan Karaca’ya Azer’in Kim Olduğunu Hatırlatıyor!

Show Tv’nin fenomen dizisi Çukur, 4. sezon 3. bölümüyle 21 Eylül pazartesi günü ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Vartolu, mahallede tarafından ret edilen Yamaç’a sarılıp onların bir gün yaptıkları yanlışı anlayacağını söyleyip onu teselli eder. Mahalleli. büyük bir saldırıyla uyanır. Cengiz’in yeni planı, Çukur’u yerle bir edip yerine İstanbul’un en büyük parkını yapmaktır. Bakalım, Çukurluları nasıl bir mücadele bekler. Gidecek yeri olmayan Yamaç, Efsun’un yanına gider. Çukur 4. sezon 3. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Sultan, Azer ile evlenmek üzere olan Karaca’ya onun kim olduğunu hatırlatıyor.

Pazartesi Dizileri 2020

Sultan Karaca’ya Azer’in Kim Olduğunu Hatırlatıyor!

Çukur 4. sezon 3. bölüm 2. fragmanında; Azer ile Karaca’nın, düğünleri kuruluyor. Her iki tarafta gayet mutluyken Sultan, Karaca’ya gelip evleneceği adamın elinde dedesi İdris Koçovalı’nın kanı olduğunu söylüyor. Karaca, Azer’le evlenip mutlu bir yuva mı kuracak? Yoksa, Sultan’ın ona getirdiği emanetle Azer’i öldürecek mi?

İşte Çukur 4. sezon 3. bölüm 2. fragmanı….

ÇUKUR 4. SEZON 2. BÖLÜM ÖZETİ!

Cumali’nin Yamaç’ı vurmasından sonra mahallesi onu yaralı bir şekilde hastaneye götürür. Tüm aile Cumali’nin neden böyle bir şey yaptığını merak eder. Cumali, herkese tek tek babasının ölüm videosunu izletir. Hastanede yalnız kalan Yamaç’ı Cengiz evine götürür ve başına onlarca doktor diker.

Yamaç, iyileşip ayağa kalktığında evine gitmek ister. Onu serbest bırakan Cengiz. Yamaç’ın tekrar yanına geleceğinden emin davranır. Bu arada. Karaca, Azer’e kaçar. Bunu öğrenen aile, hiçbir şey yapmaz. Ortalık bu kadar karışıkken birde onunla uğraşmak istemez. Yamaç, annesiyle görüşmek ister. Ancak Sultan, onunla görüşmeyip sadece eşyalarını toparlayıp ona verir.

Arık, Yamaç’la birlikte çalışmak isteyen babasıyla konuşur. Ama Cengiz. Yamaç’ın iyi bir sağ kol olacağını oğluna yineler. Vartolu. Cumali ile konuşup olayı daha fazla büyütmemesini, orada Yamaç’ın babasını vurmaktan başka çaresi kalmadığını anlatır. Yamaç, mahalleye döndüğünde herkes ona sırtını döner.

Tüm mahalleli, ‘İdris babamız Çukur evimiz’ diye bağırır. Cumali ise. o anları yukardan izler. Mahalleli, Yamaç’ı Cengiz’in kucağına atmış olur. Bakalım gidecek yeri olmayan Yamaç, ne yapacak?

Çukur 4. Sezon 3. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Cengiz Çukur’u Yıkıp Park Yapmaya Hazırlanıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler