Ana SayfaDizilerSefirin Kızı 20. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Menekşe Nare'yle Uğraşırken Bebeğinden Mi...

İlgili Postlar

Sefirin Kızı 20. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Menekşe Nare’yle Uğraşırken Bebeğinden Mi Olacak?

Star Tv’nin beğeniyle izlenen dizisi Sefirin Kızı, 20. yeni bölümüyle 21 eylül pazartesi günü ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Gediz, Nare’ye aşık olduğunu Sancar’ın onu ağlatmasına dayanamadığını itiraf eder. Nare ise, şimdide kendisini onun ağlattığını söyler. Gediz’in Nare’yi götürdüğünü öğrenen Sancar onların peşine düşer. Nare’yi bulan Sancar, onun önünde diz çöküp kendisini ve oraları terk etmemesini ister. Hak etmese de onun kendisini sevdiğini bildiğini söyler. Bu arada, Akın ile görüşen Menekşe. birden fenalaşır. Sefirin Kızı 20. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Menekşe, Nare’yle uğraşırken bebeğinden mi olacak?

Pazartesi Dizileri 2020

Menekşe Nare’yle Uğraşırken Bebeğinden Mi Olacak?

Sefirin Kızı 20. Bölüm 2. fragmanında; Elvan, Nare’nin tekrar konağa dönmesini büyük bir zevkle taktim eder. Nare’yi kraliçe olarak içeri davet edildikten sonra, Menekşe yine imalarda bulunur. Bu sefer Nare, Menekşe’ye çok sert çıkar ve bir daha kocasını elinden aldığını ima ederse ona o konağı dar edeceğini söyler. Sancar ile Gediz ise, Nare için birbirlerine dönüşü olmayan bir düşmanlığın içine girer. Menekşa, Akın’la görüştükten sonra fenalaşır. Menekşe, bebeğini mi kaybedecek?

İşte Sefirin Kızı 20. bölüm 2. fragmanı…

SEFİRİN KIZI 19. BÖLÜM ÖZETİ!

Gediz Sancar’a, Nare ile karısını aynı çatı altında kalamayacağını söyleyip onu götürmek ister. Ama Sancar, Nare’yi kucağına alıp konağa götürür ve konağın önüne koruma dikip Gediz’in oraya yaklaşmasına bile izin vermemelerini ister. Nare, Kavruk’un yanına gidip onunla dertleşir. Zehra’nın ondan hoşlandığını söyler. O ise onun kendisini sevmediğini sadece oyuncağını kaybettiği için bunları yaptığını söyler.

Elvan, Sancar’a Akın’a Nare’yi kaçırması için Yahya’nın yardım ettiğini itiraf eder. Sancar, Yahya’yla konuşup ona inanır. İşin içinde Kahraman olduğunu anlayan Sancar, onun yanında Yahya’yla yalandan kavga eder ve adamlarına Akın’ın yerini bulmak için onu takip ettirir. Nare, başından geçenleri Zehra ile Elvan’a anlatır.

Gediz, Elvan’la konuşup ondan Nare’yi konaktan kaçırmak için yardım ister. Elvan, onun Nare’ye asılmaması karşılığında teklifini kabul eder. Zehra ile birlikte Elvan, korumaları oyalayıp Nare’nin kaçmasına yardım eder. Loki, Kahraman’ı gözetlerken Menekşe’nin onun evine girdiğini görür. Menekşe, Kahraman’la buluşacağını zannederken karşısında Akın’ı bulur ve onunla el sıkışır. Loki, onları el sıkışırken görür.

Sefirin Kızı 20. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Nare’nin Kararı Kimden Yana Olacak?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler