Ana SayfaDizilerBabil 13. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! İrfan Deniz'in Egemen'in Oğlu Olduğunu Öğrenecek...

İlgili Postlar

Babil 13. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! İrfan Deniz’in Egemen’in Oğlu Olduğunu Öğrenecek Mi?

Star Tv’nin gözde dizisi Babil, 12. bölümüyle ekrana geldi. Dizinini yayınlanan yeni bölümünde; İrfan, Süleyman’ın İlay’ı vurmasına engel olmaya çalışıyor. Ancak, İlay vuruluyor. Süleyman, bundan büyük üzüntü yaşayıp onu affediyor. İrfan, Nihal’den yardım istiyor ve Süleyman’ın hapse girmesini sağlıyor. Daha sonra oğluna bir veda mektubu yazıp polise teslim olmak için Nihal’ı arıyor. Bu arada Hakan, Deniz’e ve İrfan’a büyük bir tuzak kuruyor. Babil 13. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. İrfan, Deniz’in Egemen’in oğlu olduğunu öğrenecek mi?

Cuma Dizileri 2020

İrfan Deniz’in Egemen’in Oğlu Olduğunu Öğrenecek Mi?

Babil 13. bölüm 1. fragmanında; Egemen, Deniz’in kendi oğlu olduğunu öğrendikten sonra Eda’nın karşısına çıkıp kendi canından kanından olan oğlunu istediğini söylüyor. Eda ise, onun susması için ne isterse yapacağını söylüyor. Hastanede yaralı yatan İrfan, oğluyla konuşurken Egemen onları görüp kıskanıyor. Eda, İlay’a İrfan’ın Deniz için her şey olduğunu söylüyor. İlay ise, Deniz’in kocaman bir yalan olduğunu söyleyip ikilinin tartıştıkları sırada İrfan içeri giriyor. İrfan, konuşulanları duyuyor mu?

İşte Babil 13. bölüm 1. fragmanı…

BABİL 11. SON BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Süleyman, İlay’ı vuracağı sırada İrfan içeri giriyor. İrfan, İlay’ı kurtarmaya çalışırken Süleyman’ın silahı patlıyor. İlay, kolundan yaralanıyor. Hastaneye kaldırılan İlay, Süleyman’a sırf onu kızdırmak için böyle bir şey yaptığını söylüyor. Süleyman, İlay’a inanıp onu affediyor. Onun İrfan’a bir şey yapmamasını söyleyen İlay’a Süleyman’ın tepkisi sert oluyor.

İrfan, Süleyman’ın bundan sonra ne kendisini ne de İlay’ı rahat bırakmayacağını bildiği için onun karanlık işlerini ortaya çıkarmaya çalışan Ayşe, yani Nihal’den yardım istiyor. İkili, Süleyman’ın silah kaçakçılığı yaptığını ispat etmek için Egemen’i yem olarak kullanıyor. Egemen, öleceğini düşünüp Eda’ya veda ediyor.

Nihal, tüm emniyetle birlikte Süleyman’ı silahlarla birlikte kıskıvrak yakalıyor. Süleyman, tutuklandıktan sonra onun en az 15-20 yıl yiyeceğini ve bir daha ona tutsak olmayacağını düşünen İlay, İrfan’a birlikte uzaklara gitmeyi teklif ediyor. İrfan ise, şirketi dağıtıp polise teslim olmayı düşünüyor.

İlay, Egemen ile Deniz’den örnekler alıp DNA testi yaptırıyor. Egemin, testi okuyor. Ancak, İlay’a okumamış gibi davranıyor. İrfan, oğluyla son kez vakit geçiriyor. Ama Hakan’ı oğlunu rehin alırken buluyor. İrfan, kafasına yediği darbeyle yere düşüyor.

Babil 12. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! İrfan Süleyman’ı Alt Etmek İçin Ayşe’den Yardım İstiyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler