Ana SayfaDizilerKırmızı Oda 4. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Dizinin Yeni Bölümünde Neler Olacak?

İlgili Postlar

Kırmızı Oda 4. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Dizinin Yeni Bölümünde Neler Olacak?

Tv 8’in büyük bir beğeniyle izlenen yeni dizisi Kırmızı Oda, 3. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Doktor hanım, Alya’yı dinlemeyi kabul etti. Alya’nın, çok yalnız olduğunu ve anne otoritesine ihtiyacı olduğunu anlayan doktor hanım ona öyle davrandı. Meliha, ablasının nasıl öldüğünü ve tek başlarına İstanbul’da nasıl mücadele verdiklerini anlattı. Mehmet ise, ailesine patlama noktasını anlattı. Kırmızı Oda 4. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Dizinin yeni bölümünde neler olacak?

Cuma Dizileri 2020

Dizinin Yeni Bölümünde Neler Olacak?

Kırmızı Oda dizisinin 4. bölüm 1. fragmanında; Bu sefer Nesrin, Mehmet’i anlatıyor. Mehmet’in kendisine ve çocuklarına yaptığı şiddeti anlatıyor. Ailesini kaybeden ve tek başına kalan Alya’nın aslında kız çocuğu olduğu için ailesi tarafından dışlandığı ortaya çıkıyor. Meliha ise, kayıp üstüne kayıp yaşadığı hayatında 16 yaşındaki gül gül gibi kızının nasıl cayır cayır yandığını anlatıyor.

İşte Kırmızı Oda 4. bölüm 1. fragmanı,…

KIRMIZI ODA 3. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Doktor hanım, o kadar özür çiçeklerinden sonra Alya’yı kabul ediyor. Alya, konuşmakta zorlanıyor. Doktor hanım, onun annesi ve babasını kaybettiğini ve hayatta tek başına olduğunu anlıyor. Bir çok doktora giden Alya, kimseye kendisini ve çocukluğunu anlatmak istemiyor. Zorla da olsa, doktor hanım onun kötü bir çocukluk yaşadığını anlıyor ve de onu kötü göründüğü konusunda uyarıyor.

Meliha, bir hafta aradan sonra hikayesinin devamı için doktor hanımla buluşuyor. Ablası gittikten sonra onun görevini devralan Meliha, kardeşlerini çekip çeviriyor ve komşularına ailesini trafik kazasında kaybettiğini ve her ay dedesiyle nenesinin onlara para gönderdiğini söylüyor. Güler ablasını, hafta arayan Meliha ve kardeşleri en son onu aradıklarında telefona başka birisi çıkıyor. Onlara, Güler’in bir hafta önce hayatını kaybettiğini söylüyor.

Meliha, dört kardeşiyle tek başlarına koskoca İstanbul’da tek başlarına kalıyor. Kimsesizler mezarına gömülen ablalarının mezarını bulan kardeşler başında dua ediyor. Mehmet, çocukluğunda yaşadığı şiddetin aynını çocuklarına ve karısına yaptığının farkına, doktor hanımla konuştuktan sonra farkına varıyor ve kendisinden nefret ediyor. Nesrin, doktor hanımla konuşup kocasından endişe ettiğini söylüyor.

 Kırmızı Oda 3. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Meliha Ablasını Nasıl Kaybettiğini Anlatıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler