Ana SayfaDizilerBay Yanlış 13. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Özgür Ezgi'ye Evlenme Mi Teklif...

İlgili Postlar

Bay Yanlış 13. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Özgür Ezgi’ye Evlenme Mi Teklif Ediyor?

Fox Tv’nin sevilen dizisi Bay Yanlış, merakla beklenen 12. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Özgür’ün kuzeni Volkan, ondan intikam almak için Ezgi’yi işe alıyor ve onun üzerinden kuzenini tehdit ediyor. Eda, tüm olanlardan haberi bile olmuyor. Özgür, sırf Ezgi için Tolga’nın istediğini kabul etmek zorunda kalıyor. Bay Yanlış dizisinin 13. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Özgür, Ezgi’ye evlenme mi teklif ediyor. Ezgi’nin cevabı ne olacak? Ayrıntılar haberimizde…

Cuma Dizileri 2020

Özgür Ezgi’ye Evlenme Mi Teklif Ediyor?

Fox Tv’nin yaz dizisi olarak başlayan ve yeni sezonda devam etmesi garanti olan Bay Yanlış, büyük bir izleyici kitlesi tarafından izleniyor. Dizinin 13. bölüm 1. fragmanında; Ezgi ile Özgür, nezarete düşüyor. Ama orada da birbirlerinden ayrılmıyorlar. Özgür’ün annesi, durumu öğrenince oğlunun sağlığından endişe ediyor. Özgür, artık herkesin tanıdığı kazanova değildir. Artık Ezgi’ye aşık olduğunu ve onun da kendisine karşı duygularından emin olan Özgür, evlenme teklif etmeye hazırlanıyor. Ezgi’nin, önünde diz çöküp evlenme teklif eden Özgür, ne yanıt alacak?

İşte Bay Yanlış 13. bölüm 1. fragmanı…

BAY YANLIŞ 13. BÖLÜM SON BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Özgür, Ezgi’nin çalıştığı yerin patronunun Tolga olduğunu öğrendikten sonra onun, orada çalışmasını istemiyor. Ezgi, zaten durumu öğrendikten sonra hemen işten ayrılıyor. Tolga, babasına verdiği sözü yerine getirmek için Özgür’ün elinde ne var ne yok almak istiyor. Başta La Gabbia oluyor.

Gizem, Tolga’ya destek olup ona bu yolda yardım ediyor. Ezgi, imzaladığı sözleşmenin farkında bile değildir. Tolga, Ezgi üzerinden Özgür’ü tehdit edip elinde ne var ne yok almaktan başka isteği yoktur. Söz konusu Ezgi olunca, Tolga’nın istekleri karşısında Özgür için karar vermek daha da zorlaşıyor. Bu arada Özgür bir yandan yeni mekanla ilgileniyor ve oranın açılışını yapmakla meşgul oluyor.

Tüm zorluklara rağmen, Özgür ile Ezgi için en önemli şey birbirlerine duydukları aşk oluyor. Fakat Tolga ile birlikte hareket ettiği Serdar’ın onları rahat bırakmaya pek niyetleri yok gibi görünüyor.

Bay Yanlış 12. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Tolga Özgür’ü Ezgi Üzerinden Tehdit Ediyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler