Ana SayfaDizilerRamo 13. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Ramo Taner'le Olan Hesabını Kapatıyor!

İlgili Postlar

Ramo 13. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Ramo Taner’le Olan Hesabını Kapatıyor!

Show Tv’nin büyük bir ilgiyle izlenen dizisi Ramo, 12. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yeni bölümünde; Alpay, polise teslim olduktan sonra işler karışıyor. Cihangir, oğlu Taner’i Adana’ya işleri yoluna koyması için gönderiyor. Büyük patlamada, Neco ile Süleyman ölüyor. Sibel ile Ramo ise ağır yaralanıyor. Taner, Ramo’yu tam öldürecekken Sibel ona engel oluyor. Ramo’nun canı karşılığında onun her istediğini yapmayı kabul ediyor. Sibel’in yalan ifadesiyle Ramo hapse giriyor. Üzerine bir de onunla boşanıyor. Ramo, Sibel’den intikam almak için hapisten dışarı çıkmayı başarıyor. Ramo 13. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Ramo, Taner’le olan hesabını kapatıyor.

Cuma Dizileri 2020

Ramo Taner’le Olan Hesabını Kapatıyor!

Ramo 13. bölüm 1. fragmanında: Ramo, Taner’le evlenmek üzere olan Sibel’in karşısına çıkıyor. Sibel, Ramo’ya onu öldüreceklerini söylüyor. Ramo ise, o gelinliği giydiğinde zaten kendisini öldürdüğünü söylüyor. Taner, Ramo’yu öldürüp üzerinde onun kanınla Sibel’in yanına gideceğini söylüyor. Ama Roma, onun elinden kurtuluyor ve alacağı da verecek hesabı da kapatıyor.

İşte Ramo 13. bölüm 1. fragmanı…

RAMO 12. SON BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Alpay’ın polise teslim olmasıyla Adana’da işler raydan çıkıyor. Cihangir, işleri yola koyması için oğlu Taner’i Adana’ya gönderiyor. Acımasız bir adam olan Taner, babasının emirlerini yerine getirmek için Adana’da adeta bir savaş başlatıyor. Savaşın sonunda, Süleyman ve Neco ölüyor. Sibel ile Ramo ise, ağır yaralanıyor.

Taner, Ramo’nun kafasına kurşun sıkacağı sırada Sibel ona engel oluyor ve onunla iş birliği yapmayı kabul ediyor. Sibel, mahkemede verdiği ifadeyle Taner’in Adana’da işlediği tüm suçları Ramo’nun üzerine atıyor. Abisini ve dedesini de onun öldürdüğünü söylüyor. Ramo, tam otuz yıl hapse mahkum ediliyor.

Ramo, Sibel’in kendisine neden ihanet ettiğini düşünürken üzerine birde onun boşanmak istediğini öğreniyor. Sibel, Ramo’dan boşanıyor. Üç yıl boyunca hapiste kalan ve dışarı çıkmanın planları yapan Ramo kendisine iki hedef belirliyor. Birincisi, kendisine bu tuzağı kuranlardan intikam almak. İkincisi ise, Sibel’den yaptığı ihanetin hesabını sormaktır. Ramo, hapisten çıkmayı başarıyor ve hesap sormak için Cihangir’in karşısına çıkıyor.

Ramo 12. Bölüm Fragmanı Yayında! Ramo Kendisini Satan Sibel’in Düğününü Basıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler