Ana SayfaDizilerHercai 40. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Miran Aslan'ın Kim Olduğunu Öğrenecek Mi?

İlgili Postlar

Hercai 40. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Miran Aslan’ın Kim Olduğunu Öğrenecek Mi?

Atv’nin sevilen dizisi Hercai, merakla beklenen 39. bölümüyle dün akşam ekrana geldi. Dizinin yeni bölümünde; Miran, babaannesinin çocukluğundan beri kendisinden istediği intikamdan artık vazgeçiyor ve Reyyan’la yeni bir hayat kurmaya karar veriyor. Bu duruma Reyyan’ın ailesi razı geliyor. Ancak Azize, Elif’in ölümünden sonra büyük bir yasa boğuluyor ve Şadoğulları için artık başka bir plan kurmaya başlıyor. Sultan’ın oğlu Aslan Aslanbey, geçmişiyle ilgili her şeyi öğrenip adaleti sağlamak için ata topraklarına geri dönüyor. Hercai 40. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Miran, Aslan’ın kim olduğunu öğrenecek mi?

Cuma Dizileri 2020

Miran Aslan’ın Kim Olduğunu Öğrenecek Mi?

Hercai 40. bölüm 1. fragmanında; Reyyan, Miran’ın Azat’ı vurduğunu düşünüp onunla boşanmaya karar veriyor. Azat ise, kendisini vuranın Miran olmadığını Azat olduğunu söylüyor. Miran, birden bire ortaya çıkan dost mu düşman mı belli olmayan Aslan’ın kim olduğunu araştırmaya başlıyor. Azize, Aslan’ın karşısına çıkıyor. Bakalım Aslan, Azize’den geçmişinin hesabını soracak mı? Aslan’ı bulan Miran onun karşısına çıkıp onun niyetinin ne olduğunu soruyor. O ise, onu da Azat’ı da kurtardığını söylüyor.

İşte Hercai 40. bölüm 1. fragmanı…

https://twitter.com/i/status/1307066680040972288

HERCAİ 39. SON BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Elif’in ölümünden sonra artık Miran, her şeyin farkına varıyor. Aslanda annesini Hazar’ın değil onun öldürdüğü de ortaya çıktıktan sonra Reyyan’la birlikte Midyat’a gidip yeni bir hayat kurmaya karar veriyor. Şadoğulları Miran’ın bu kararına onay veriyor. Azize ise, Elif’in ölümünden sonra derin bir yasın içine giriyor ve başka bir planlar peşine düşüyor.

Elif’in ölümünden sonra ailesinden daha fazla kayıp vermek istemeyen Azize son kez Miran’ı kullanarak her şeyi bitirmeye ant içiyor. Fakat bunca yıl öldü olduğu sanılan Sultan’ın oğlu Aslan Aslanbey geçmişiyle ilgili her şeyi öğreniyor ve adaleti sağlamak için atalarının topraklarına geri dönüyor. Azize, Miran’ı kullanarak Azat’ı vurma planı içine giriyor.

Azat vuruluyor. Herkes onu Miran’ın vurduğunu zannediyor. Ama Azize’nin planını Aslan Aslanbey bozuyor. Bakalım bundan sonra Miran, Azize’nin gölgesi olmadan yeni bir hayat kurabilecek mi?

 Hercai 39. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Miran Azat’ı Neden Vuruyor?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler