Ana SayfaDizilerTövbeler Olsun 7. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Namzet İle Osman Benzinciyi Basmaya...

İlgili Postlar

Tövbeler Olsun 7. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Namzet İle Osman Benzinciyi Basmaya Gidiyor!

TRT 1’in sevilen dizisi Tövbeler Olsun, 7. bölümüyle yarın akşam ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Bir kadın papağanının çalındığından şikayetçi olur. Osman’da, Namzet’e helallik istiyorsa o kadınını papağanını bulup getirmesini ister. Namzet ve adamları papağanı bulur ancak, o papağan hepsini perişan eder. Osman, onların halleri görünce pek inanmaz. Ama kendisi de aynı duruma düşer. Tövbeler Olsun 7. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Namzet ile Osman, benzinciyi basmaya gidiyor.

Pazar Dizileri 2020

Namzet İle Osman Benzinciyi Basmaya Gidiyor!

Tövbeler Olsun 7. bölüm 2. fragmanında; Bir papağan herkesi perişan ediyor. Her şeye rağmen helallık almak isteyen Namzed, papağanı alma planından vazgeçmiyor. Osman’da işin içine karışıyor ve papağanı almak için benzinciye baskın yapıyorlar.

İşte Tövbeler Olsun 7. bölüm 2. fragmanı….

TÖVBELER OLSUN 6. BÖLÜM ÖZETİ!

Namzet, Osman’la ortak olmak için elinden gelin yapar. Oğlu Sinan’ın sipariş verdiği cihazlardan büyük zarar ettiğinden haberi yoktur. Osman, sonunda Namzet’le ortak olmayı kabul eder. Ama kendi tasarımları kendi kuralları geçerli olmak şartıyla. Namzet, Osman’ı holdinge getirir ve ona bir oda tahsis eder.

Ama ortada ne usta vardır. Nede tasarımları üretecek cihaz vardır. Osman, Buğra’ya elindeki yüzüğü gösterip kaç ayar olduğunu sorar. O da bilemeyince, Namzet oğlununu iş yapan biri olarak Osman’a tanıştırdığı için pişman olur. Osman, Buğra’yı dükkanında çalışıp bir şeyler öğrenmesi için işe alır.

Bu duruma Aylin, çok sevinir. Çünkü, hem Buğra’ya daha yakın olacaktır. Latife, Nazmiye’nin telefonda konuşmalarından onun hayatında biri olduğu, hatta yakında evleneceğini zanneder. Latife, Nazmiye’nin yakında kimseye haber vermeden evleneceğini babasına anlatır. Namzet, kızının böyle bir şey yapacağına ihtimal vermese de Latife’nin dediği yere gider.

Kızını bir adamla konuşurken gören Namzet, gerçekten Nazmiye’nin kendisinden habersiz evleneceğini düşünmeye başlar. Namzet, kızının yanına gidip ne yaptığını sorunca, dükkanın üzerindeki tabelayı görür. Orada kızının annesinin adını taşıyan bir aş evi kurduğunu anlar ve çok duygulanır. Böylece, Latife, Nazmiye’nin babasının neden göz bebeği olduğunu anlar.

 Tövbeler Olsun 7. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Baskın Zamanı!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler