Ana SayfaDizilerGençliğim Eyvah 15. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Zola İle Azra Nişanlanıyor!

İlgili Postlar

Gençliğim Eyvah 15. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Zola İle Azra Nişanlanıyor!

Atv’nin sevilen dizilerinden Gençliğim Eyvah 15. bölümüyle yarın akşam ekrana gelecek. Dizinin yayınlanacak yeni bölümünde; Çavi, Zola’ya damat bey diye hitap eder. Azra ile Zola, evlenecek mi? Ahmet’in, ailesini korumak için yaptığı fedakarlıktan kimsenin haberi yoktur. Azra’yı hala her şeyden çok seven Ahmet, onu Zola’ya kendi elleriyle vermenin üzüntüsünü yaşar. Gençliğim Eyvah 15. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Zola ile Azra, nişanlanıyor. Ahmet’e ise onları tebrik etmek düşüyor.

Pazartesi Dizileri 2020

Zola İle Azra Nişanlanıyor!

Gençliğim Eyvah 15. bölüm 2. fragmanında; Zola ile Çavi, babalarının kendilerini İtalya’dan gelen adamların elinden kurtardıkları için çok mutlu oluyor, Çavi Hacer’e bu durumu ağzından kaçırıyor. Zola ile Azra, evlenmeye karar veriyor. Ahmet ise, sevdiği kızı Zola’ya kendi elleriyle vermek zorunda kalıyor. İkilinin nişan töreninde yüreği kanasa da ikiliyi tebrik ediyor.

İşte Gençliğim Eyvah 15. bölüm 2. fragmanı…

GENÇLİĞİM EYVAH 14. SON BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLMUŞTU?

Arif ile Zekeriya, eşlerinden Zola ile Çavi’nin kendi oğulları olduğunu saklamaktan artık çok yorulur. Bir araya gelen ikili bir an evvel bu yükten kurtulmak için gerçekleri sonucu ne olursa olsun Hacer ile Nuriye’ye itiraf etmeye karar verirler. Ancak, Hacer ile Nuriye,üzüntülerinden onları dinlemek bile istemezler.

Azra, Zola’ya bir mektup bırakıp evi terk eder. Hacer ile Nuriye, Azra’nın gitmesinin üzüntüsüyle onları dinleyemez. Azra’nın gidişi sadece Nuriye ve Hacer’i değil, başta Ahmet olmak üzere herkesi derinden yaralar. Azra’nın geri dönmesini isterler ama bunu nasıl yapacaklarını bilemezler.

Zola, Azra’nın kendisine bıraktığı mektubu okur. Azra, mektubunda hayatın onları bir gün tekrar bir araya getireceğini, ona sevgisini bulutlarla göndereceğini okuyup göz yaşı döker. Çağla, Ahmet’i elde etmenin mutluluğunu yaşar. Çağla’nın babası, kızıyla Ahmet’i bir an evlendirmek ister. Ama Ahmet, anlaşmada sadece babasıyla tanışmak olduğunu söyler.

Ahmet, Çağla ile yaptığı anlaşmaya devam edecek mi? Azra, evine geri döner. Onu geri döndüren şey Ahmet’e olan aşkı mı? Yoksa Zola olan aşkı mı?

Gençliğim Eyvah 15. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Ahmet Azra’yı Kendi Elleriyle Zola’ya Veriyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler