Ana SayfaDizilerHekimoğlu 18. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Elif Ateş'e Annesi İçin Yaşamak İstediğini...

İlgili Postlar

Hekimoğlu 18. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Elif Ateş’e Annesi İçin Yaşamak İstediğini Söylüyor!

Kanal D’nin büyük bir ilgiyle izlenen dizisi Hekimoğlu 18. bölümüyle 22 Eylül salı günü ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Hastaneye getirilen küçük kızın fazla bir zamanı olmadığını anlayan Ateş, onu kurtarabilmek için öldürüp tekrar hayata döndürmeleri gerektiğini söyler. Eğer Ateş, bu yöntemi uygulamazsa zaten kızın yaşama şansı yoktur. Yöntemi deneyen Ateş, küçük kızın hayatını kurtarabilecek mi?Hekimoğlu 18. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Elif, Ateş’e annesi için yaşamak istediğini söylüyor.

Salı Dizileri 2020

Elif Ateş’e Annesi İçin Yaşamak İstediğini Söylüyor!

Hekimoğlu 18. bölüm 2. fragmanında; İpek, Selin’e anne olmayı çok istediğini ama tek başına da olmayacağını söylüyor. Uzun süredir kanserle mücadele eden Elif’in fazla ömrü kalmamıştır. Ateş, küçük kızın hayatını kurtarabilmek için riskli bir çözüm sunuyor. İpek, Ateş’e, ölmekten korkmadığını ama annesinin üzülmesini ve onu yalnız bırakmak istemediğini söylüyor. Bakalım Ateş’in çözüm sunduğu riskli ameliyat Elif’in hayatını başarılı geçecek mi?

İşte Hekimoğlu 18. bölüm 2. fragmanı…

https://youtu.be/XM641cyH_bQ

HEKİMOĞLU 17. BÖLÜM ÖZETİ!

Selin, Ateş ile buluşacağını gelmeyeceğini düşünerek kocasına söylemez. İkili bir araya gelir. Önce ikili arasında tatlı atışmalar yaşanır. Metin, gözünü hastanede açar. Ateş’in kendisinin içeceğine koyduğu ilaçla bayıltıp oraya getirdiğini anlar. Öte yandan da kendisinin yatalak olacağından ve Selin’in onu terk edip Ateş’le birlikte olmasından korkar.

Herkes Ateş’in hala eski karasını düşündüğünü ve sevdiğini düşünmeye başlar. Başta Zeynep, olmak üzere. Zeynep Selin’e, Ateş’in ayağı topallamaya başladığında evli olup olmadığını sorar. O da, Zeynep’in Ateş’ten hoşlandığını anlar. Ona, Ateş’le arasındaki ilişkinin daha önce bittiğini söyler. Zeynep, Ateş’le bir kez yemeğe çıktığını ve onunda pek iyi geçmediğini söyler.

Selin ise, Ateş’le kendisinin de ilk yemeğinin iyi geçmediğini ama bir ay sonra nikah masasına oturduklarını söyler. Metin’in rahatsızlığının nedenini bulabilmek için tüm tetkikler yapılır. Ateş, Alzheimer den şüpheleniyor ama sorunun başka bir şey olduğu ortaya çıkar. Metin’i uzun bir süreç beklediği için İpek, Selin’e hastanede çalışmasını teklif eder. İpek, Ateş’e bir sakıncası olup olmadığını sorar. Oda olmadığını işaret eder.

Hekimoğlu 18. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Ateş Küçük Kızın Hayatını Kurtarabilecek Mi?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler