Ana SayfaDizilerSen Çal Kapımı 11. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Serkan Sonunda Eda'ya Aşık...

İlgili Postlar

Sen Çal Kapımı 11. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Serkan Sonunda Eda’ya Aşık Olduğunu İtiraf Ediyor!

Fox Tv’nin büyük bir beğeniyle izlenen dizisi Sen Çal Kapımı 11. bölümüyle 23 Eylül çarşamba günü ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Eda, Serkan’a birinin gitmemesini istiyorsa, iş teklif etmemesi gerektiğini sadece gitme demesi gerektiğini söyler. Serkan, Eda’dan ayrılmak istemez. Ancak, karakteri icabı gitme veya özür dileyemez. Bunu bilen ve Serkan’dan kendisine sevgili olmayacağını anlayan Eda, Selin’in karşısına geçip, Serkan’ın onu sevdiğini söyler. O ise onların nişanlı olduğunu söyleyince Eda, Selin’e, Serkan’la nişanlı olmadığını itiraf ediyor ve gider. Sen Çal Kapımı 11. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Serkan, sonunda Eda’ya aşık olduğunu itiraf ediyor.

Çarşamba Dizileri 2020

Serkan Sonunda Eda’ya Aşık Olduğunu İtiraf Ediyor!

Sen Çal Kapımı 11. bölüm 2. fragmanında; Selin, Serkan’la sözleşmesi bittiği için İtalya’ya eğitimini tamamlamak için gitmeye karar veriyor. Serkan, annesinden onun akşam İtalya’ya gideceğini öğrenip telaşlanıyor. Engin, Serkan’ın ne kadar aşık olduğunu görüp ona Eda ile konuşmak için cesaret veriyor. Serkan, Eda’ya gitmesini istemediğini söylüyor ve ona çok aşık olduğunu itiraf ediyor. Eda’nın Serkan’a karşı tepkisi ne olacak?

İşte Sen Çal Kapımı 11. bölüm 2. fragmanı….

SEN ÇAL KAPIMI 10. BÖLÜM ÖZETİ!

Serkan ile Eda, Selin’in Ferit ile bir hafta sonra evleneceğini duyunca şok olur. Aslında ikili, bu oyunda olsa birbirlerine aşık olmuştur. Ama bir türlü itiraf edemezler. Serkan, Eda’dan Selin’in Ferit ile evlenmemesi için elinden geleni yapmasını ister. Eda, kendisini Serkan’a uygun bir eş olamayacağını ispatlamaya çalışır.

Serkan, bu konuda Eda’nın annesinden yardım almasını ister. Eda, oyuna Selin’e Serkan’la evlenme kararı aldıklarını söylemekle başlar. Hatta, gelinlik seçimini Aydan hanımın yapacağını, kendisine de yardım edebileceğini söyler. Aydan hanımın seçtiği gelinliklerin en iyilerini Selin’ın denemesini sağlar. Eda ise, zevksiz görünmek ve Serkan’a uygun bir eş olmamak için elinden geleni yapar.

Serkan, Eda, Selin ve Ferit birlikte bir gün geçirmeye karar verir. O gün Selin, evlenmeden önce Serkan’la son kez konuşur ve eğer gelecekte onunla birlikte olma ihtimalleri varsa hemen Ferit’den ayrılacağını söyler. Serkan ise, uzunca düşünür. O anları izleyen Eda, Serkan’a olan hislerini kalbine gömüp gitmeye karar verir.

Sen Çal Kapımı 11. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Eda Selin’e Serkan’ın Onu Sevdiğini Söyleyip Gidiyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler