Ana SayfaDizilerHekimoğlu 18. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Ateş Küçük Kızın Hayatını Kurtarabilecek Mi?

İlgili Postlar

Hekimoğlu 18. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Ateş Küçük Kızın Hayatını Kurtarabilecek Mi?

Kanal D’nin sevilen dizisi Hekimoğlu 17. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Ateş, Selin’in kocasıyla tanışıyor. Ateş ve ekibi, Metin’in hastalığını bulabilmek için bir dedektif gibi çalışıyor. Metin’in rahatsızlığı bulunuyor. Ancak bu sürecin uzun olacağı için İpek Selin’i hastanede çalışması için işe alıyor. Ateş ile konuşan Selin, evliliklerinde hep yalnız olduğunu Metin’in kendisini hiç yalnız bırakmadığını söylüyor. Hekimoğlu 18. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Hastaneye ölmek üzere küçük bir kız geliyor. Ateş, küçük kızın hayatını kurtarabilmek için tehlikeli bir yol deniyor.

Salı Dizileri 2020

Ateş Küçük Kızın Hayatını Kurtarabilecek Mi?

Hekimoğlu dizisinin 18. bölüm 1. fragmanında; Hastaneye getirilen küçük kızın fazla bir zamanı olmadığını anlayan Ateş, onu kurtarabilmek için öldürüp tekrar hayata döndürmeleri gerektiğini söylüyor. Eğer Ateş, bu yöntemi uygulamazsa zaten kızın yaşama şansı yoktur. Yöntemi deneyen Ateş, küçük kızın hayatını kurtarabilecek mi?

İşte Hekimoğlu 18. bölüm 1. fragmanı…

https://youtu.be/JdvZYDnel9g

HEKİMOĞLU 17. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Selin, Ateş ile buluşacağını gelmeyeceğini düşünerek kocasına söylemiyor. İkili bir araya geliyor. Önce ikili arasında tatlı atışmalar yaşanıyor. Metin, gözünü hastanede açıyor. Ateş’in kendisinin içeceğine koyduğu ilaçla bayıltıp oraya getirdiğini anlıyor. Öte yandan da kendisinin yatalak olacağından ve Selin’in onu terk edip Ateş’le birlikte olmasından korkuyor.

Herkes Ateş’in hala eski karasını düşündüğünü ve sevdiğini düşünmeye başlıyor. Başta Zeynep, olmak üzere. Zeynep Selin’e, Ateş’in ayağı topallamaya başladığında evli olup olmadığını soruyor. O da, Zeynep’in Ateş’ten hoşlandığını anlıyor. Ona, Ateş’le arasındaki ilişkinin daha önce bittiğini söylüyor. Zeynep, Ateş’le bir kez yemeğe çıktığını ve onunda pek iyi geçmediğini söylüyor.

Selin ise, Ateş’le kendisinin de ilk yemeğinin iyi geçmediğini ama bir ay sonra nikah masasına oturduklarını söylüyor. Metin’in rahatsızlığının nedenini bulabilmek için tüm tetkikler yapılıyor. Ateş, Alzheimer den şüpheleniyor ama sorunun başka bir şey olduğu ortaya çıkıyor. Metin’i uzun bir süreç beklediği için İpek, Selin’e hastanede çalışmasını teklif ediyor. İpek, Ateş’e bir sakıncası olup olmadığını soruyor. Oda olmadığını işaret ediyor.

Hekimoğlu 17. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Selin Ateş’i Unutamadığını İtiraf Ediyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler