Ana SayfaDizilerMenajerimi Ara 5. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Dicle'den Kıraç'a Ağır Sözler!

İlgili Postlar

Menajerimi Ara 5. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Dicle’den Kıraç’a Ağır Sözler!

Star Tv’nin yeni gözde dizilerinden Menajerimi Ara 4. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Ceylan, şirketteki hisselerini Katarlılara satıyor. Bunu herkes den önce öğrenen Kıraç, başka bir ajansla anlaşma yapıyor. Gülin, maili okuyunca sinir krizi geçiriyor ve Dicle’nin bildiğini zannedip ona durumu anlatıyor. Barış’a iyice aşık olan Dicle, onun kendisini gerçekten sevmeyeceğini düşünüp ondan uzak durmaya çalışıyor. Çınar, Demet Akbağ’dan, Feris’de Dicle’den Kıraç’ın başka ajansla anlaşma yaptığını öğreniyor. Menajerimi Ara 5. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Dicle’den Kıraç’a ağır sözler geliyor.

Salı Dizileri 2020

Dicle’den Kıraç’a Ağır Sözler!

Menajerimi Ara dizisinin 5. bölüm 1. fragmanında; Ajanstaki herkes Kıraç’a sırtını dönüyor. Onlara yaptığı ihanetin ortaya çıkmasıyla Kıraç kimsenin yüzüne bakamıyor. Feris, Kıraç’a durumu Dicle’den öğrendiğini söylüyor. Baba kız karşı karşıya geldiklerinde Dicle, Kıraç’a, herkesin onu gördüğünde yüzünü çevirdiğini söyleyip asla onun gibi biri olmayacağını söylüyor. Barış’ı evine getiren Dicle, onun da kendisinden hoşlandığını anlıyor. Çınar’a öfkelendiği anlaşılan İrem Derici, sinirle ajansa geliyor.

İşte Menajerimi Ara 5. bölüm 1. fragmanı….

MENAJERİMİ ARA 4. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Ediz ile Melisa’nın oynadığı dizisi setinde ikili birbirine giriyor. Melisa, Ediz ile oynamak bir yana karşı karşıya bile gelmek istemiyor. Ediz’de aynı şekilde Melisa’ya ateş püskürüyor. İkilinin menajerleri devreye girip onları tekrar barıştırmanın yollarını arıyorlar. Üstüne Ediz ile Melisa’nın, oynayacağı yeni çekimde ikilinin ateşli bir sevişme sahnesi yazılıyor.

Barış ile Beren’in yılın en seksi çifti seçilmesinin fotoğraf çekimi olduğunu öğrenen Kıraç, kızının o konseptte çekim yapmasını istemiyor. Çekime bizzat Dicle katılıyor ve ikilinin samimi şekilde yaptıkları çekimi izliyor. Kıraç, yeni film sözleşmesi için Demet Akbağ ile görüşmesini erteleyip başka bir ajansla anlaştıktan sonra yapıyor. Gülin, Kıraç’ın mailinden başka ajansla anlaştığını görüp sinir krizi geçiriyor.

Dicle, ona yardımcı olmak için peşinden koşuyor ve Gülin, onun bu durumu bildiğini zannedip Kıraç’ın başka bir ajansla anlaştığını işini elinden alacağını söylüyor. Dicle ise, asla Kıraç’la çalışmayacağını söylüyor. Feris, Dicle’ye övgüler yağdırıp başka ajansa gitse bile onu bırakmayacağını söyleyince Kıraç’ın başka bir ajansla anlaştığını söylüyor. Çınar’da Demet Akbağ’dan durumu öğreniyor ve Feris Kıraç’a tokat atıp nasıl böyle bir şey yaptığının hesabını soruyor.

Menajerimi Ara 4. Bölüm Ön İzlemesi Yayında! Ediz İle Melisa Tartışınca Set Duruyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler