Ana SayfaDizilerTövbeler Olsun 7. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Baskın Zamanı!

İlgili Postlar

Tövbeler Olsun 7. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Baskın Zamanı!

Atv’nin sevilen dizilerinden Tövbeler Olsun 6. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Namzet, sonunda Osman’ı ortaklığa kabul ettirmeyi başarıyor. Ama sipariş edilen makineler gelmiyor. Öte yandan Latife. Nazmiye’yi takibe alıyor ve onun telefonda konuşmalarından babasından gizlice evleneceğini zannediyor. Osman, yanında işe aldığı Buğra ile kızını yan yana görüyor. Tövbeler Olsun 7. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Kuşun saldırısına uğrayan ortaklar için baskın zamanı geliyor.

Pazar Dizileri 2020

Baskın Zamanı!

Tövbeler Olsun 7. bölüm 1. fragmanında; Bir kadın papağanının çalındığından şikayetçi oluyor. Osman’da, Namzet’e helallik istiyorsa o kadınını papağanını bulup getirmesini istiyor. Namzet ve adamları papağanı buluyor ancak, o papağan hepsini perişan ediyor. Osman, onların halleri görünce pek inanmıyor ama kendisi de aynı duruma düşüyor.

İşte Tövbeler Olsun 7. bölüm 1. fragmanı….

TÖVBELER OLSUN 6. BÖLÜMÜNDE BAŞKA NELER OLDU?

Namzet, Osman’la ortak olmak için elinden gelin yapıyor. Oğlu Sinan’ın sipariş verdiği cihazlardan büyük zarar ettiğinden habersiz. Osman, sonunda Namzet’le ortak olmayı kabul ediyor. Ama kendi tasarımları kendi kuralları geçerli olmak kaydıyla. Namzet, Osman’ı holdinge getiriyor ve ona bir oda tahsis ediyor.

Ama ortada ne usta vardır. Nede tasarımları üretecek cihaz. Osman, Buğra’ya elindeki yüzüğü gösterip kaç ayar olduğunu soruyor. O da bilemeyince, Namzet oğlununu iş yapan biri olarak Osman’a tanıştırdığı için pişman oluyor. Osman, Buğra’yı dükkanında çalışıp bir şeyler öğrenmesi için işe alıyor.

Bu duruma Aylin, çok seviniyor. Latife, Nazmiye’nin telefonda konuşmalarından onun hayatında biri olduğu, hatta yakında evleneceğini anlıyor. Latife, Nazmiye’nin yakında kimseye haber vermeden evleneceğini babasına anlatıyor. Namzet, kızının böyle bir şey yapacağına ihtimal vermese de Latife’nin dediği yere gidiyor.

Kızını bir adamla konuşurken gören Namzet, gerçekten Nazmiye’nin kendisinden habersiz evleneceğini düşünüyor. Namzet, kızının yanına gidip ne yaptığını sorunca, dükkanın üzerindeki tabelayı görüyor. Orada kızının annesinin adını taşıyan bir aş evi kurduğunu anlıyor. Böylece, Latife, Nazmiye’nin babasının neden göz bebeği olduğunu anlıyor.

 Tövbeler Olsun 6. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Osman Aylin’le Buğra’yı Birlikte Görüyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler