Ana SayfaDizilerBaraj 6. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Nehir Tarık'la Yakınlaşıyor!

İlgili Postlar

Baraj 6. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Nehir Tarık’la Yakınlaşıyor!

Fox Tv’nin büyük bir beğeniyle izlenen dizisi Baraj 5. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Nazım, Nehir’in tepkisinden korkup ona gerçekleri anlatamıyor. Önce Tarık’ın şantiyeden kaçmasına yardım ediyor. Sonra hala otelde olan Nehir’le konuşmaya gidiyor. Nehir, Emily kılığına bürünüp ekibiyle birlikte birini dolandırma peşindedir. Önceden evlenme vaadiyle dolandırdığı insanlarda Nehir’in izini bulup otele geliyor. Baraj 6. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Nehir, Tarık’la yakınlaşıyor.

Salı Dizileri 2020

Nehir Tarık’la Yakınlaşıyor!

Baraj dizisinin 6. bölüm 1. fragmanında; Tarık, Nehir’i bulup onunla görüşüyor. Nehir ile Tarık sokakları geziyor. Tarık, evlerin içinde olanları merak etmediğini, asıl ona dokunmanın nasıl bir şey olduğunu merak ettiğini söylüyor ve Nehir’i öpmeye çalışıyor. Nazım, gerçekleri ona anlatmadan Nehir ile Tarık sevgilimi olacak?

İşte Baraj 6. bölüm 1. fragmanı….

BARAJ 5. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Nazım, Tarık’ın kaçmasına yardım edeceğini ama İstanbul’da Nehir’den uzak durması şartını koyuyor. Onu, revirden kaçırıp şantiye tırlarının birine bindirip gönderiyor. Ancak yolda, şantiyeden mal kaçıranlar tırı durduruyor ve içinde Tarık’ı bulup şantiyeye götürüyor. O sırada Nazım, Nehir’i arıyor ve otelde olduğunu az sonra yemeğe ineceğini öğreniyor. Nazım, Nehir’e her şeyi itiraf etmek için otele gidip onu restoranda bekliyor.

Zerrin, orada dolandırmak için yeni birini bulmuştur ve Nehir’i Emily kılığına sokmuştur. Nazım, Nehir ile, asansörde karşılaşır ancak onu tanıyamıyor. Şantiye’de ise derin bir soruşturma başlatılıyor. Tarık’ın kaçmasına içeriden birinin yardım ettiğinden şüpheleniliyor. Baş şüpheli Nazım görülüyor ancak müdür buna ihtimal vermiyor.

Müdür, Nazım’ın şantiyede çalışmaya devam etmesini ve mesaisi bittikten sonra serbest olabileceğini istediğini yapabileceğini söylüyor. Bunun üzerine Tarık, seve seve şantiyede çalışmaya devam ediyor. Nazım, şantiyeye döndüğünde Tarık’ın mesai dışında serbest olacağını öğrenince canı sıkılıyor.

Onu, Nehir’le buluşmaması konusunda uyarıyor. Tarık’da, Nehir’e aşık olduğunu Nazım’a itiraf ediyor. Nehir’in, evlenme vaadiyle dolandırdığı son iki kişi onun izini bulup otele geliyor. Birisi Zerrin’e merhaba derken diğeri hala aşık olduğu Nehir’i görüp arkasından sesleniyor.

Baraj 5. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Tarık Nazım’a Nehir’e Aşık Olduğunu Söylüyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler