Ana SayfaDizilerTövbeler Olsun 8. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Sinan Girdiği Bahsi Kaybedince Bıyıklarından...

İlgili Postlar

Tövbeler Olsun 8. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Sinan Girdiği Bahsi Kaybedince Bıyıklarından Oluyor!

TRT 1’in sevilen dizilerinden Tövbeler Olsun, 7. bölümüyle dün akşam ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Osman, Namzet”in yıllar önce papağanını kaybettiği komşusunun helalliğini almasını istiyor. Aslında Haşmet, papağanı götürüp bir benzinciye parayla satmıştır. Yirmi yıl aradan sonra papağanı bulan Namzet, zorda olsa onu alıp sahibine götürüp helallik alıyor. Bu arada Nazmiye, Anıl’a çok aşık oluyor. Ertan’la yemeğe çıkıp onun hakkında bilgi toplamasını istiyor. Anıl ise, onların birlikte yemeğe çıkmasını çok kıskanıyor. Tövbeler Olsun 8. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Sinan, girdiği bahsi kaybedince bıyıklarından oluyor.

Pazar Dizileri 2020

Sinan Girdiği Bahsi Kaybedince Bıyıklarından Oluyor!

Tövbeler Olsun 8. Bölüm 1. fragmanında; Namzet ile Osman, tavla oynamak için karşı karşıya geliyor. Her iki tarafında tavla konusunda iddialı olmasından babasına güvenen Sinan iddiaya giriyor. Osman, Namzet’i tavlada yeniyor. Sinan ise, bıyıklarını kestirmek zorunda kalıyor.

İşte Tövbeler Olsun 8. bölüm 1. fragmanı….

TÖVBELER OLSUN 7. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Namzet, bir şeyler öğrenmesi için Buğra’yı dükkanına çırak olarak alıyor. Buğra ile Aylin, her fırsatta görüşmeye devam ediyor. Namzet, Osman’a yıllar önce komşusunun kendisine emanet ettiği papağanı götürüp doğaya bıraktığını hatırlatıyor ve helallik istemeye ondan başlamasını istiyor.

Namzet, aslında papağanı doğaya bırakmamıştır. Onu götürüp bir benzinciye para karşılığı satmıştır. Aradan 20 yıl geçmesine rağmen kuşun yaşadığını öğrenen Namzet, onu alması için oğlunu ve şoförünü gönderiyor. Ama kuşu alamıyorlar birde ondan dayak yiyorlar. Namzet, kuşun onları bu hale getireceğine inanmıyor ve Osman’la birlikte benzinciye gidiyor.

Onlarda dayak yeyince, son bir baskın daha yapıp kuşu almayı başarıyorlar. Namzet, kuşu sahibine götürüp ondan helallik istiyor. Öte yandan Nazmiye, şirketin avukatı Osman’ın iş birlikçisi Anıl’a fena halde aşık oluyor. Onu düşünmeden bir an bile geçiremiyor. Nazmiye, Erkan’ı yemeğe davet ediyor.

Ertan, Anıl’a Nazmiye ile baş başa yemeğe çıkacaklarını söylüyor. Anıl, onları kıskanıyor. Nazmiye, Ertan’dan Anıl ile ilgili bilgi toplamasını hayatında biri olup olmadığını öğrenmesini istiyor.

Tövbeler Olsun 8. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Sinan Girdiği Bahsi Kaybedince Bıyıkları Gidiyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler