Ana SayfaDizilerMucize Doktor 30. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Ali Adil Hocayı Kurtaracak Bir...

İlgili Postlar

Mucize Doktor 30. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Ali Adil Hocayı Kurtaracak Bir Yol Buluyor!

Kanal D’nin büyük bir ilgiyle izlenen dizisi Mucize Doktor, 30. bölümüyle 24 eylül perşembe günü ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Ali, mutlu bir şekilde uyanıp hayatında Nazlı olmadan nasıl yaşadığını düşünür. Adil hocanın beyninde bir tümör olduğu ortaya çıkar. Ameliyatı riskli olduğunu öğrenen Ali, çok üzülür. Adil hocanın bir de kızı olduğunu ortaya çıkar. Adil hoca fenalaşıp yere yığılır. Ali, Adil hocanın kızını karşılamaya gider. Mucize Doktor 30. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Ali, Adil hocayı kurtaracak bir yol buluyor. Ama Adil hoca tedaviye ret ediyor.

Perşembe Dizileri 2020

Ali Adil Hocayı Kurtaracak Bir Yol Buluyor!

Mucize Doktor 30. bölüm 2. fragmanında; Ali, Adil hocanın kurtulabilmesi için bir yol buluyor. Onu ameliyat etmek için harekete geçiyor. Ancak, Tanju henüz mahkemesi sonuçlanmayan Ali’nin ameliyatı yapamayacağını söylüyor. Bu arada Adil hoca tedaviyi ret ediyor. Ferman hoca, tedaviye karar vermesi için onun kızını bulup çağırıyor.

İşte Mucize Doktor 30. bölüm 2. fragmanı…

 

MUCİZE DOKTOR 29. BÖLÜM ÖZETİ!

Trafik kazası geçiren kazazedeler hastaneye getirilir. Bir hastanın durumu ağır olunca hemen ameliyata alınır. Ali, ameliyathaneye girip Ferman hocaya hastanın kafasının aynı yerden darbe aldığını ve onun arabanın bagajında olduğundan emin olduğunu söyler. Hasta gözlerini açıp kaçırıldığını adamın silahı olduğunu söyler.

Silahlı adam, tutuklanmadan hastaneden kaçmak için Kıvılcım’ı rehin alıp onu kazan dairesine götürür. Karnı burnunda olan Kıvılcım, adamın elinden tam kurtulacağı sırada kazan dairesi patlar. Hastane yangın yerine döner. Ali, Nazlı’nın en son o adamın yanında olduğunu bildiği için onu aramaya başlar.

Nazlı, baygın bir şekilde bulunur. Birde yüzde sekseni yanan ve tanınmayacak durumda olan hamile bir kadını Ferman hoca ameliyata alır. Daha acil bir hasta olunca ona Ali’ye bırakır ve önce kadını kurtarmasını istar. Ali, kadının kurtulma olasılığı olmadığını düşünüp Ferman’ın sözünü dinlemez ve çocuğu kurtarır.

Tanju, o hastanın Kıvılcım olduğunu anlayıp kurtarmaya çalışır. Ama Kıvılcım ölür. Ali, bir kadının ölümüne sebebiyet verdiği için mahkemeye çıkarılır. Tutuksuz yargılanmak şartıyla serbest kalır. Bebeğin ise Beriz’den başka kimsesi yoktur. Bakalım Beriz, bebeğe sahip çıkacak mı?

Mucize Doktor 30. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Ali Adil Hocanın Çok Hasta Olduğunu Öğreniyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler