Ana SayfaDizilerYeni Hayat 4. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Adem Yasemin'i Kurtarırken Yaralanıyor!

İlgili Postlar

Yeni Hayat 4. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Adem Yasemin’i Kurtarırken Yaralanıyor!

Kanal D’nin iddialı dizisi Yeni Hayat, 4. yeni bölümüyle 24 eylül perşembe günü ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Yasemin, kendisini kaçırttıktan sonra çok mutlu olur. Ancak Kunduzi’nin planı değişmiştir. Timur’dan fidyeyi alıp Yasemin’i öldürmeyi planlar. Adem, Timur’a birlikte hareket edip o fidyeyi vermesini ister. Kunduzi, fidyeyi aldıktan sonra Yasemin’i tam öldürecekken Adem, onların yerini bulur. Yeni Hayat 4. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Adem, Yasemin’i kurtarırken yaralanıyor. Yasemin ise, birileri tarafından Adem üzerinden tehdit ediliyor.

Perşembe Dizileri 2020

Adem Yasemin’i Kurtarırken Yaralanıyor!

Yeni Hayat 4. bölüm 2. fragmanında; Adem, Yasemin’i adamların elinden kurtarır. Yasemin, evliliğiyle ilgili gerçekleri Adem’e anlatır. Adem, duydukları karşısında şok olur. Timur ise, Adem’e karısını kurtardığı için minnettardır. Yasemin’in telefonuna Adem’le yakınlaştıkları anın fotoğrafı gelir. Bu tehditi yapan kim?

İşte Yeni Hayat 4. bölüm 2. fragmanı….

https://youtu.be/bjpd3CrhMyw

YENİ HAYAT 3. BÖLÜM ÖZETİ!

Adem, Yasemin’in kendisini öpmesinden sonra Rasim abisiyle konuşup durumu anlatır. Rasim, Adem’e çok dikkatli olmasını Yasemin’in onu bir girdabın içine sürükleyebileceğini söyler. Ertesi gün, Yasemin’i kendisinin götüreceğini söyleyip yolda aramayı durdurur ve ona ne yapmaya çalıştığını bildiğini söyler.

Yasemin’e bir şeyler sakladığını ve dikkatini dağıtmak için bunu yaptığını söyler. O da, birden bire olduğunu kendisininde anlamadığını söyleyip geçiştirir. Rasim, Yasemin’in ailesini araştırdığında onun bir kuzeni olduğunu öğrenir. Adem, kuzenin evine gidince onu daha önce gördüğünü anlar. Kovalamaca sonrasında Adem, adamın izini kaybeder.

Ama Kunduzi, Yasemin’i arayıp onun korumasının yerlerini bulduğunu ve bir an evvel o adamı kendisine aşık etmesini ister. Rasim’i bulan Burhan, Adem’le konuşmak ister. Ayhan, onun Timur’un yanında çalıştığını öğrendiğini ve onun silah kaçakçısı olduğunu söyler. Yasemin, Timur’un Riva’daki eve altın sakladığını duyup, ertesi gün Adem’le oraya gider.

Timur’da oraya gelir ve Yasemin’e çok kızar. Yasemin, fırsatını bulup Adem’e onu düşünmekten kendisini alamadığını söyleyip tekrar öpmeye çalışır. Bu sefer Adem onu iter ve artık onunla çalışmak istemediğini söyler. Ertesi gün, Timur karısının gönlünü almak için onunla baş başa vakit geçirmek ister. Yasemin ona, koruma istemediğini söyler. Yola çıktıklarında Kunduzi’ye haber verip kendisini kaçırtır.

Yeni Hayat 4. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Adem Yasemin’i Kurtarabilecek Mi?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler