Ana SayfaDizilerYasak Elma 78. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Ender'in Yalanı Öğrenen Kaya Evliliğini...

İlgili Postlar

Yasak Elma 78. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Ender’in Yalanı Öğrenen Kaya Evliliğini Bitiriyor!

Fox Tv’nin reyting rekortmeni dizisi Yasak Elma, 77. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Asuman’ın Halit’e, kızının peşindeki adamın Kerim olduğunu işaret ettiği anda Şahika içeri girip, onunla birlikte olduğunu söylüyor. Kerim, Yıldız’la konuşup onu Şahika’yla arasında bir şey olmadığına inandırıyor. Ancak Şahika’nın Ender’e dinlettiği ses kaydını öğrenen Yıldız, Halit’in evlenme teklifini kabul ediyor. Olanlardan haberi olmayan Kerim, Yıldız için soygun planından bile vazgeçiyor. Ama öğrendikten sonra Şahika’ya yemeğe çıkıyor ve orada Yıldız ve Halit’le karşılaşıyor. Yasak Elma 78. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Ender’in, yalanını öğrenen Kaya evliliğini bitiriyor.

Pazartesi Dizileri 2020

Ender’in Yalanı Öğrenen Kaya Evliliğini Bitiriyor!

Yasak Elma 78. bölüm 1. fragmanında; Kerim, Yıldız’ın kararına inanamıyor ve onu Halit’le aynı evde yaşamak konusunda kışkırtıyor. Oda Halit’i arayıp oğlunun daha fazla babasından ayrı kalmasını istemediğini söylüyor. Ender’in hissesini Erim ile Yiğit’e devretmediği ortaya çıkıyor. Bunu öğrenen Kaya, Ender’in karşısına çıkıp evliliğini bitirdiğini söylüyor. Bakalım Ender’in, evliliğini kurtarmak için bir ‘B’ planı var mı?

İşte Yasak Elma 78. bölüm 1. fragmanı…

YASAK ELMA 77. SON BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Asuman hanım, gidip Halit’e kızının peşini bırakmayan ve onun aklını karıştıran biri olduğunu söylüyor. O sırada Kerim içeri giriyor ve bahsettiği kişinin o olduğunu söylüyor. Şahika, içeri girip Kerim’in koluna giriyor ve onunla bir süredir beraber olduklarını söylüyor. Bu haberi duyan Ender, Yıldız’la konuşuyor. Yıldız, Kerim’in telefonlarını açmıyor.

Kerim, Emir’den rica edip Yıldız’ı evine çağırmasını istiyor. Yıldız, Emir’e gidince Kerim’i karşısında buluyor. Kerim, Yıldız’a olanları anlatıyor ve ikili artık sevgili oluyor. Yıldız, Halit’e hayatında biri olduğunu bile anlatmaya karar veriyor. Şahika, Kerim’i konuşturup ses kaydı alıyor ve onun üzerinde oynama yaptırıyor.

Yıldız, Ender’le konuşup Kerim ile Şahika’nın beraber olmadığını ve dün birlikte olduklarını anlatıyor. Ender, Şahika’yla karşılaştığında onun Kerim’le birlikte olmadığını bildiğini söylüyor. Oda ısrarla birlikte olduklarını söyleyip onun yanında Kerim’i arıyor. Ses kaydını duyan Ender, Kerim’in Yıldız’a yalan söylediğinden emin oluyor.

Yıldız, büyük bir hayal kırıklığıyla Halit’i arayıp evlenme teklifini kabul ettiğini söylüyor. Halit, Yıldız’ı akşam yemeğe çıkarıyor. Onların gidereceği yeri öğrenen Şahika’da Kerim’le oraya gidiyor. Kerim, Yıldız’la tuvaletin önünde konuşurken Halit onları görüyor.

Yasak Elma 77. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Şahika’nın Yeni Planı Tutarsa Ayrılık Rüzgarları Esecek!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler