Ana SayfaDizilerMasterChef 2020 6. Hafta Kaptanlık Oyununu Kim Kazandı? Avantaj Oyunu Hangi Kaptanın...

İlgili Postlar

MasterChef 2020 6. Hafta Kaptanlık Oyununu Kim Kazandı? Avantaj Oyunu Hangi Kaptanın Oldu?

Tv 8’in tartışmasız en çok izlenen yarışma programı MasterChef Türkiye 2020, 5 haftasını da geride bıraktı. Geçen hafta Selin’in elenmesiyle onun yerine, sempatik yarışmacı Walison geldi. Walison’un gelmesi büyük bir coşkuyla karşılandı. Yarışmacılardan kaptanlık oyununda içli köfte yapmaları istendi. En iyi içli köfteyi yapmak için yarışmacılar büyük mücadele verdi. MacterChef 2020 6. haftanın mavi takım kaptanı belli oldu. Takımlar kuruldu ve kaptanlar avantaj oyunu için karşı karşıya geldi. Avantaj oyunu hangi kaptanın oldu?

MasterChef 2020 Yarışmacıları!

MasterChef 2020 6. Hafta Kaptanlık Oyununu Kim Kazandı?

MasterChef 2020’nin son bölümünde, yarışmaya yeni katılan Walison ile birlikte 16 yarışmacı kaptanlık oyunu için yerlerini aldı. Önlerindeki kutuların içinde ne olduğunu merak eden yarışmacılar, kutuları açtıklarında içli köfte yapacaklarını anlatı. Şefler yarışmacılara tam 45 dakika süre verdi.

Verilen süre içinde tüm yarışmacılar en iyi içli köfteyi yapmak için mücadele verdi. Süre bitiminde şefler tek tek, tüm yarışmacıların tabaklarını değerlendirdi ve en beğendikleri tabakları yapan yarışmacıların isimlerini açıkladılar.

Mehmet şef Ebru’nun, Somer şef, Serhat’ın, Danilo şef ise Duygu,, Esra ve Uğur’un tabağını seçti. En iyi tabakları yapan 5 yarışmacı arasında tekrar değerlendirme yapıldı. İkinci değerlendirmede; Serhat, Ebru ve Uğur’un tabakları öne çıktı. Bu üç yarışmacı arasından en iyi içli köfteyi yapan ise Uğur oldu. Uğur, en iyi içli köfteyi yaparak Mavi takım kaptanı olmaya hak kazandı.

MAVİ TAKIM KAPTANI UĞUR OLDU!

Uğur ise, bir hafta boyunca mücadele edeceği Kırmızı takım kaptanı olarak Emir’i seçti. Her iki takım kaptanı sırayla takımlarındaki yarışmacılarını belirledi.

Mavi Takım: Uğur, Furkan, Serhat, Barbaros, Tanya, Duygu, Sefa, ve Celal’i takımına aldı.

Kırmızı Takım: Emir, Esra, Berker, Özgül, Ayyüce, Eray, Ebru ve Walison’u takımına aldı.

Avantaj Oyunu Hangi Kaptanın Oldu?

Takımlar oluştuktan sonra Uğur ile Emir, avantaj oyunu için karşı karşıya geldi. Şefler, kaptanlara 30 dakika süre verdi ve onlardan bu süre içinde mıhlama ve mısır ekmeği yapmalarını istedi. Verilen sürenin bitiminde Uğur’un tabağı daha çok beğenildi ve takımına 5 dakikalık avantajı sağlamış oldu.

MasterChef 2020 5. Hafta Elenen Yarışmacı Kim Oldu?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler