Ana SayfaDizilerRamo 13. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Taner Hain Olduğunu Düşündüğü Sibel'i Öldürecek...

İlgili Postlar

Ramo 13. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Taner Hain Olduğunu Düşündüğü Sibel’i Öldürecek Mi?

Show Tv’nin sevilen dizisi Ramo 13. yeni bölümüyle 25 eylül cuma günü ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Ramo, Taner’le evlenmek üzere olan Sibel’in karşısına çıkar. Sibel, Ramo’ya onu öldüreceklerini söyler. Ramo ise, o gelinliği giydiğinde zaten kendisini öldürdüğünü söyler. Taner, Ramo’yu öldürüp üzerinde onun kanınla Sibel’in yanına gideceğini söyler. Ama Roma, onun elinden kurtulur ve alacağı da verecek hesabı da kapatır. Ramo 13. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Taner, hain olduğunu düşündüğü Sibel’i öldürecek mi?

Cuma Dizileri 2020

Taner Hain Olduğunu Düşündüğü Sibel’i Öldürecek Mi?

Ramo dizisinin 13. bölüm 2. fragmanında; Ramo, yükselmek için değil yükselmek için savaşmaya karar veriyor. Cihangir beye, meydan okuyan Ramo, girdiği yoldan ölse bile vazgeçmemeye karar veriyor. Taner, babasını arayıp içindeki haini bulduğunu söylüyor. Dediklerini yapan Sibel, artık özgür kalmak istiyor. Ancak, Taner onu hainlikle suçlayıp kafasına silahını dayıyor. Ramo’yu da kaybettikten sonra tek başına kalan Sibel’e ne olacak?

İşte Ramo 13. bölüm 2. fragmanı…

RAMO 12. BÖLÜM ÖZETİ!

Alpay’ın polise teslim olmasıyla Adana’da işler raydan çıkar. Cihangir, işleri yola koyması için oğlu Taner’i Adana’ya gönderir. Acımasız bir adam olan Taner, babasının emirlerini yerine getirmek için Adana’da adeta bir savaş başlatır. Savaşın sonunda, Süleyman ve Neco ölür. Sibel ile Ramo ise, ağır yaralanır.

Taner, Ramo’nun kafasına kurşun sıkacağı sırada Sibel ona engel olur ve onunla iş birliği yapmayı kabul eder. Sibel, mahkemede verdiği ifadeyle Taner’in Adana’da işlediği tüm suçları Ramo’nun üzerine atar. Abisini ve dedesini de onun öldürdüğünü söyler. Ramo, tam otuz yıl hapse mahkum edilir.

Ramo, Sibel’in kendisine neden ihanet ettiğini düşünürken üzerine birde onun boşanmak istediğini öğrenir. Sibel, Ramo’dan boşanır. Üç yıl boyunca hapiste kalan ve dışarı çıkmanın planları yapan Ramo kendisine iki hedef belirler. Birincisi, kendisine bu tuzağı kuranlardan intikam almak. İkincisi ise, Sibel’den yaptığı ihanetin hesabını sormaktır. Ramo, hapisten çıkmayı başarır ve hesap sormak için Cihangir’in karşısına çıkar.

Ramo 13. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Ramo Taner’le Olan Hesabını Kapatıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler