Ana SayfaDizilerZümrütüanka 12. Bölüm Ön İzleme Yayında! Her Şeyi Öğrenen Zümrüt Serhat'tan Hesap...

İlgili Postlar

Zümrütüanka 12. Bölüm Ön İzleme Yayında! Her Şeyi Öğrenen Zümrüt Serhat’tan Hesap Soruyor!

Fox Tv’nin gözde dizilerinden Zümrütüanka 12. bölümüyle 26 eylül cumartesi günü ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Zümrüt, artık Serhat’ın bir kızı olduğunu öğrenir. Deniz, Zümrüt’le bir derdi olmadığını ve onunda çocukları olmasını istediğini söyler. Serhat, tek onu sevdiğini Zümrüt’e anlatmaya çalışır. Hastaneye giden Zümrüt, Demirkan soy ismini değil, Kuloğlu soy isimini taşıdığını öğrenir. Cihan ise, onun zor anında yanında olur. Zümrütüanka 12. bölüm ön izlemesi yayınlandı. Her şeyi öğrenen Zümrüt, Serhat’tan hesap soruyor.

Cumartesi Dizileri 2020

Zümrüt Serhat’tan Hesap Soruyor!

Zümrütüanka dizisinin 12. bölüm ön izlemesinde; Zümrüt, Serhat’a neden kendisinden geçmişini sakladığını soruyor. Serhat, bir türlü kendisini haklı çıkaramıyor. Zaten bir kızı olduğunu yeni öğrenen Serhat, bu arada Zümrüt’ü de kaybetmenin korkusunu yaşıyor. Artık resmi olarak evli olmayan Zümrüt, Serhat’ı terk edecek mi?

İşte Zümrütüanka 12. bölüm ön izlemesi….

 

ZÜMRÜTÜANKA 11. BÖLÜM ÖZETİ!

Zümrüt, gördüklerinden sonra bayılır. Serhat, onun uyandığı için çok mutlu olur. Azimet ile konuşan Deniz, onun kendisinden Zümrüt’e Serhat ile evli olduklarını duyurmasını üstü kapalı söyler. Deniz, bunu yapamayınca Azimet, Cihan’ı bulup ona eğer babaysa kızının karşısına çıkıp babası olduğunu söylemesini ima eder.

Bakım evinde olan Işık, babasını ister. Öğretmeninin elini ısırıp kendisini balkona kilitler. Serhat, duyar duymaz Işık’ın yanına gider. Ancak o asıl babasını ister. Cihan ise, olanlardan haberi bile olmadan kızının olduğu yerde bulur kendisini. Onu sarhoş halde gören güvenlik Cihan’ı içeri almaz.

Ancak Işık, Cihan’ın onu Serhat’la gitmesini söyledikten sonra balkondan iner. Işık, konağa geliyor ama şartı uyuyan güzeli görmektir. Deniz’i hiç sevmeye Işık, kaçıp Zümrüt’ün yanına gider. Zümrüt, kızın kim olduğunu sorduğunda Serhat, bir akrabası olduğunu söyler. Azimet, Cihan’ın yanına gidip onunla üstü kapalı konağa gelip Işık’ın asıl babası olduğunu söyleyip kendisini göstermesini ister.

Cihan, Işık’la konuşurken Serhat, onları görür ve onun konaktan uzaklaşmasını ister. Serhat ile Cihan tartışırken Zümrüt, onların konuşmalarını duyar. Azimet, böylece amacına ulaşır. Zümrüt, Işık’ın Serhat’ın kızı olduğunu anlar.

Zümrütüanka 12. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Zümrüt Serhat’ın Karısı Olmadığını Anlıyor Mu?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler