Ana SayfaDizilerBay Yanlış 13. Bölüm 3. Fragmanı Yayında! Serdar Özgür'ün İş Yerini Sabote...

İlgili Postlar

Bay Yanlış 13. Bölüm 3. Fragmanı Yayında! Serdar Özgür’ün İş Yerini Sabote Ediyor!

Fox Tv’nin yaz dizisi olarak başlayan ve yeni sezonda devam etmesi garanti olan Bay Yanlış, büyük bir izleyici kitlesi tarafından izleniyor. Dizi 13. yeni bölümüyle yarın akşam ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Levent ile Cansu, evlenmeye karar verir. Kızlar ayrı, erkekler ayrı bekarlığa veda partisi yapar. Kızlar erkeklerin partisini merak edip onların yanına gider. Onların sıkıntıdan patlayacakları bir geçireceğini düşünürken onların kızlarla dans edip eğlendiğini görünce büyük şok yaşarlar. Böylelikle parti fiyaskoyla sonuçlanır. Asıl soru, bu dansçı kızları partiye kim gönderdi? Bay Yanlış 13. bölüm 3. fragmanı yayınlandı. Serdar, Özgür’ün iş yerini sabote ediyor.

Cuma Dizileri 2020

Serdar Özgür’ün İş Yerini Sabote Ediyor!

Bay Yanlış dizisinin 13. bölüm 3. fragmanında; Cansu ile Levent’in düğünleri oluyor. Ezgi ile Özgür’ün mutluluğu görmeye dayanamayan Serdar, onun iş yerini başına yıkma planları kurmaya başlıyor. Özgür’ün iş yerini böcekler basıyor. Her yerde böceklerin cirit attığını gören Özgür ile Ezgi şok oluyor. Serdar, Özgür’den böyle mi intikam almaya çalışıyor?

İşte Bay Yanlış 13. bölüm 3. fragmanı…

 

BAY YANLIŞ 13. BÖLÜM ÖZETİ!

Özgür, Ezgi’nin çalıştığı yerin patronunun Tolga olduğunu öğrendikten sonra onun, orada çalışmasını istemez. Ezgi, zaten durumu öğrendikten sonra hemen işten ayrılır. Tolga, babasına verdiği sözü yerine getirmek için Özgür’ün elinde ne var ne yok almak ister. Başta La Gabbia olur.

Gizem, Tolga’ya destek olup ona bu yolda yardım eder. Ezgi, imzaladığı sözleşmenin farkında bile değildir. Tolga, Ezgi üzerinden Özgür’ü tehdit edip elinde ne var ne yok almaktan başka isteği yoktur. Söz konusu Ezgi olunca, Tolga’nın istekleri karşısında Özgür için karar vermek daha da zorlaşır. Bu arada Özgür bir yandan yeni mekanla ilgilenir ve oranın açılışını yapmakla meşgul olur.

Tüm zorluklara rağmen, Özgür ile Ezgi için en önemli şey birbirlerine duydukları aşk olur. Fakat Tolga ile birlikte hareket ettiği Serdar’ın onları rahat bırakmaya pek niyetleri yok gibi görünür.

Bay Yanlış 13. Bölüm 2. fragmanı Yayında! Levent’in Bekarlığa Veda Partisi Olaylı Bitiyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler