Ana SayfaDizilerBir Zamanlar Çukurova 66. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Demir Annesine Resmen Savaş...

İlgili Postlar

Bir Zamanlar Çukurova 66. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Demir Annesine Resmen Savaş Açıyor!

Atv’nin fenomen dizisi Bir Zamanlar Çukurova, 65. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Yılmaz, Adnan’ın oğlu olduğunu öğrendikten sonra Züleyha’ya ateş püskürüyor. Züleyha, kendisini balkondan atmaya çalışıyor. Ama Yılmaz onu kurtarıyor. Yılmaz oğlu ile buluşuyor. Hünkar, Demir’i Sevda’ya görüştüğü için onu konağa almıyor. Hatta holdingin ismini Hünkar Yaman olarak değiştiriyor. Demir, Sebahattin’in düğününe Sevda’yı koluna takıp gidiyor. Onu herkese ikinci annesi olarak tanıştırıyor. Demir, annesine resmen savaş açıyor.

Perşembe Dizileri 2020

Demir Annesine Resmen Savaş Açıyor!

Bir Zamanlar Çukurova dizisinin 66. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Züleyha, Yılmaz’ın kan dökmesinden korkup onu kendi canına kıymakla tehdit ediyor ve hastanenin balkonundan kendisini aşağıya bırakıyor. Yılmaz, onu son anda tutup kurtarıyor ve ona kan dökmeyeceği konusunda söz veriyor. O sırada Demir geliyor. Gülten, durumu kurtarmak için yalan yemin ediyor.

BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA 65. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Gülten, Züleyha ile Yılmaz’ı kurtarmak için yalan yemin ediyor. Züleyha’nın hava almaya çıktığında düştüğünü ve Yılmaz’ın onu kurtardığını söylüyor. Hastaneden çıkan Züleyha, konağa gelip çocuklarına kavuşuyor. Gülten’den yardım isteyen Züleyha, Adnan’ı Yılmaz’la görüştürüyor. Züleyha, Müjgan’ın kendisini öldürmeye çalıştığını Yılmaz’a anlatıyor ve ikili aralarında bir plan kuruyor.

Yılmaz, eve gidip Müjgan’ın Züleyha’yı öldürmeye çalıştığı için ondan hesap soruyor. O ise inkar ediyor ve Fekeli de araya girince hata yaptığını söyleyip Müjgan’dan özür diliyor. Öte yandan, Demir konağa geldiğinde annesi tarafından içeri alınmıyor. Hünkar oğluna, Sevda’nın yanına gitmesini söylüyor.

Akabinde Hünkar, Adnan Yaman Holding’in ismini Hünkar Yaman olarak değiştirip rahmetli eşinin fotoğrafını duvardan indiriyor. Fekeli, kendisini soran ve çevresinde dolanan biri olduğunu öğrenip onu otelde buluyor. Bulduğu kişi ise, yeğeni çıkıyor. Sabahattin ile Julide’nin evleneceklerini öğrenen Şermin, akşama kadar içip düğünü basmaya gidiyor.

Ama Demir’in kolunda Sevda’yla düğüne geldiğini görünce durumu koşup Hünkar’a yetiştiriyor. Hünkar, elinde hediyesi düğüne gittiğinde oğlunun ahaliye Sevda’nın babasının yadigarı, kendisinin ikinci annesi olduğunu tanıttığına şahit oluyor.

Bir Zamanlar Çukurova 65. Bölüm Ön İzleme Yayında! Fekeli Kendisini Arayan Kişinin Karşısına Çıkıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler