Ana SayfaDizilerBir Zamanlar Çukurova 65. Bölüm Ön İzleme Yayında! Fekeli Kendisini Arayan Kişinin...

İlgili Postlar

Bir Zamanlar Çukurova 65. Bölüm Ön İzleme Yayında! Fekeli Kendisini Arayan Kişinin Karşısına Çıkıyor!

Atv’nin en çok izlenen dizisi Bir Zamanlar Çukurova 65. bölümüyle yarın akşam ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Yılmaz, Adnan’ın kendi oğlu olduğunu sakladığı için Züleyha’ya ateş püskürür. Onu ve çocuğuna sahip çıkamayacağını mı düşündüğü sorar. Züleyha, kan dökülmesini istemediği için deyince Yılmaz, şimdi de kan döküleceğini söyler. Yılmaz, bundan sonra yapacağı ilk adım ne olacak? Züleyha Yılmaz’a, çok yakında kavuşacaklarını söyler. Bir Zamanlar Çukurova 65. bölüm ön izleme yayınlandı. Fekeli, her yerde kendisini arayan kişinin karşısına çıkıp ona kim olduğunu soruyor.

Perşembe Dizileri 2020

Fekeli Kendisini Arayan Kişinin Karşısına Çıkıyor!

Bir Zamanlar Çukurova 65. bölüm ön izlemesinde; Kılığı kıyafeti düzgün genç bir adam her yerde Fekeli’yi arıyor. Bunu duyan Fekeli, kendisini arayan kişinin dost mu düşman mı olduğunu bilmediği için silahını kuşanıp onu kaldığı otelde bulup karşısına çıkıyor ve ona kim olduğunu soruyor.

İşte Bir Zamanlar Çukurova 65. bölüm ön izlemesi….

https://twitter.com/i/status/1308391376854409221

 

BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA 64. BÖLÜM ÖZETİ!

Züleyha, Yılmaz ile buluşacağını zannettiği yere gittiğinde karşısında Müjgan’ı bulur. Müjgan, ona silah doğrultup ağaca astığı iple onun kendisini asmasını  ister. Züleyha, Müjgan’ın elinden silahı almaya çalışırken kalbinden vurulup yere yığılır. Behice, ortalığı toplayıp Müjgan’ı eve götürür.

Züleyha, yaralı bir şekilde bulunup hastaneye kaldırılır. Herkes onun kendisini vurduğunu düşünür. Hünkar, Üzüm’den Demir’in çocukları götürdüğü evi öğrenir. Oraya gittiğinde o evin kocasının eski sevgilisi Sevda’ya ait olduğunu öğrenir ve Demir’e bir daha karşısına çıkmamasını söyler.

Çocukları eve getiren Hünkar, Züleyha’nın intihar ettiğini ve durumunun ağır olduğunu öğrenip hastaneye koşar. Demir’de duyup hastaneye gider. Yılmaz’da, Züleyha’nın canına kıydığını duyar ve buna neden olan Demir’i orada görünce ikili birbirlerine girer. Öte yandan Behice, Fekeli’ye, onun Yılmaz’ı nüfusuna alması gerektiğini üstü kapalı konuşur.

Fekeli, Yılmaz’la görüşüp dava açık onu nüfusuna alacağını ve bunu Kerem Ali için yaptığını söyler. Züleyha’nın kendisine geldiğini duyan Müjgan, hiçbir şey olmamış gibi davranır. Züleyha’da ona bu dünyayı dar edeceğini söyler. Demir yanından gittikten sonra Züleyha, Yılmaz’ı yanına çağırır ve ona Adnan’ın onun oğlu olduğunu itiraf eder.

Bir Zamanlar Çukurova 65. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Yılmaz Züleyha İle Oğluna Kavuşabilecek Mi?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler