Ana SayfaDizilerHercai 40. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Reyyan'ın Öz Babası Ortaya Çıkıyor!

İlgili Postlar

Hercai 40. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Reyyan’ın Öz Babası Ortaya Çıkıyor!

Atv’nin büyük bir ilgiyle izlenen dizisi Hercai, 40. bölümüyle 25 eylül cuma günü ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Reyyan, Miran’ın Azat’ı vurduğunu düşünüp onunla boşanmaya karar verir. Azat ise, kendisini vuranın Miran olmadığını Aslan olduğunu söyler. Miran, birden bire ortaya çıkan dost mu düşman mı belli olmayan Aslan’ın kim olduğunu araştırmaya başlar. Azize, Aslan’ın karşısına çıkar. Aslan’ı bulan Miran onun karşısına çıkıp onun niyetinin ne olduğunu soruyor. O ise, onu da Azat’ı da kurtardığını söylüyor. Hercai 40. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Reyyan’ın öz babası ortaya çıkıyor.

Cuma Dizileri 2020

Reyyan’ın Öz Babası Ortaya Çıkıyor!

Hercai dizisinin 40. bölüm fragmanında; Reyyan ile Miran’ın arası düzeliyor. Onların mutluluğunu Reyyan’ın öz babası geriden izliyor ve ona şimdiye kadar babalık yapamadığı için kahroluyor. Miran, Aslan’ın evinde Reyyan’ın büyütülmüş fotoğrafını buluyor. Aslan, yıllar sonra sonunda annesine kavuşuyor. Reyyan’ın öz babası Miran’a silah çekiyor. Onun vurulmasına engel olmaya çalışan Reyyan vuruluyor mu?

İşte Hercai 40. bölüm 2. fragmanı….

https://twitter.com/i/status/1308482880633528320

HERCAİ 39. SON BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLMUŞTU?

Elif’in ölümünden sonra artık Miran, her şeyin farkına varır. Aslında annesini Hazar’ın değil onun öldürdüğü de ortaya çıktıktan sonra Reyyan’la birlikte Midyat’a gidip yeni bir hayat kurmaya karar verir. Şadoğulları Miran ile Reyyan’ın bu kararına onay verir. Azize ise, Elif’in ölümünden sonra derin bir yasın içine girmiştir ve başka bir planlar peşine düşer.

Elif’in ölümünden sonra ailesinden daha fazla kayıp vermek istemeyen Azize son kez Miran’ı kullanarak her şeyi bitirmeye ant içer. Fakat bunca yıl öldü olduğu sanılan Sultan’ın oğlu Aslan Aslanbey geçmişiyle ilgili her şeyi öğrenir ve adaleti sağlamak için atalarının topraklarına geri döner. Azize, Miran’ı kullanarak Azat’ı vurma planı içine girer.

Azat vurulur. Herkes onu Miran’ın vurduğunu zanneder. Ama Azize’nin planını Aslan Aslanbey bozar. Bakalım bundan sonra Miran, Azize’nin gölgesi olmadan yeni bir hayat kurabilecek mi? Aslan, Azize’den geçmişinin intikamını alacak mı?

Hercai 40. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Miran Aslan’ın Kim Olduğunu Öğrenecek Mi?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler