Ana SayfaDizilerSefirin Kızı 21. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Menekşe Nare ile Sancar'ın Arasını...

İlgili Postlar

Sefirin Kızı 21. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Menekşe Nare ile Sancar’ın Arasını Bozmayı Başarıyor!

Star Tv’nin sevilen dizisi Sefiri Kızı, 21. yeni bölümüyle 28 eylül pazartesi günü ekrana gelecek. Dizinin yayınlanan son bölümünde; Gediz, Konaktan Nare’yi kaçırtıp ona aşık olduğunu itiraf eder. Nare ise, en yakın dostunu aşkı için satan aşkını da satacağını söyleyip Elvan’la birlikte konağa geri döner. Sancar, Kahraman’a yakın olmak için Yahya’ya inanmıyormuş gibi yapmaya devam eder. Menekşe, Loki’nin gördüklerini söylememesi için onunla kaçma planı yapar. Ancak, yarı yolda Loki’yi kaçırtır. Akın ile görüşmeye giden Menekşe fenalaşır. Sefirin Kızı 21. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Menekşe, Nare ile Sancar’ın arasını bozmayı başarıyor.

Pazartesi Dizileri 2020

Menekşe Nare ile Sancar’ın Arasını Bozmayı Başarıyor!

Sefirin Kızı 21. bölüm 1. fragmanında; Menekşe, Sancar olmadan doktora muayene olmak istemiyor. Aslında Menekşe bebeğini kaybetmiştir. Sancar’ın muayene gelmesiyle onun kendisini konaktan kovup Nare’yle evleneceğini düşünmeye başlıyor. Gecelikle Sancar’ın odasından çıktıktan sonra Nare’yle karşılaşan Menekşe, aynı konakta yaşıyorlarsa bunlara onun alışmasını söylüyor. Nare’de gidip Sancar’dan hesap soruyor. İkilinin arası iyice bozuluyor. Mahkeme günü Sancar, Nare’ye kendisine kızının yeteceğini söylüyor.

Sefirin Kızı 21. bölüm 1. fragmanı….

SEFİRİN KIZI 20. BÖLÜM ÖZETİ!

Elvan’dan hesap sormak için onu yanına çağıran Sancar, karşısında Nare’yi görünce çok şaşırır. Menekşe ise, sinir krizleri geçirir. Loki, Menekşe’nin Akın ile görüştüğünü görür. Menekşe, Loki’nin Sancar’a gördüklerini anlatacağı için çok korkar. Loki ile konuşan Menekşe, onu kandırıp beraber uzaklara gitme planı yapar.

Menekşe’yle uzaklara kaçtığını zanneden Loki, yolda Kahraman’ın adamları tarafından alınıp götürülür. Menekşe’nin karnı ağrımaya başlar. Artık Nare’nin konağa geri dönmesinden sonra Akın’a Melek’i vermeye karar verir. Akın, Menekşe’nin bu kararına çok mutlu olur. Sancar ile Gediz, karşı karşıya gelir ve Sadıçlıklarını bitirir. Bundan sonra hasım olurlar.

Nare, Gediz’e Sancar’ın arkasından gitmesini ister. Ama o değil kendisi gider. Gediz’in annesi oğlunun Nare’ye aşık olduğunu duyunca Halise ile konuşmaya gider. Onların konuşmalarını duyan Nare, velayet davası için kendisine şahitlik ederlerse kızını da alıp İsviçre’ye gideceğini ve kendisinden kurtulacaklarını söyler.

Her ikisi de mahkemede Nare’ye şahitlik etmeyi kabul eder. Bunlardan Sancar’ın haberi yoktur. Menekşe, Akın’la gittiği görüşmede ona, Melek’i vereceğini söyledikten sonra ağrıları artıp fenalaşır. Menekşe, bebeğini kaybederse, neler olacak?

Sefirin Kızı 21. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Menekşe Bebeğini Mi Kaybediyor?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler