Ana SayfaDizilerSefirin Kızı 21. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Menekşe Bebeğini Mi Kaybediyor?

İlgili Postlar

Sefirin Kızı 21. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Menekşe Bebeğini Mi Kaybediyor?

Star Tv’nin sevilen dizisi Sefirin Kızı 20. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Gediz, Konaktan Nare’yi kaçırtıp ona aşık olduğunu itiraf ediyor. Nare ise, en yakın dostunu aşkı için satan aşkını da satacağını söyleyip Elvan’la birlikte konağa geri dönüyor. Sancar, Kahraman’a yakın olmak için Yahya’ya inanmıyormuş gibi yapmaya devam ediyor. Menekşe, Loki’nin gördüklerini söylememesi için onunla kaçma planı yapıyor. Ancak, yarı yolda Loki’yi kaçırtıyor. Akın ile görüşmeye giden Menekşe fenalaşıyor. Menekşe, bebeğini mi kaybediyor?

Pazartesi Dizileri 2020

Menekşe Bebeğini Mi Kaybediyor?

Sefirin Kızı 21. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Gediz, Nare’ye ne kadar sevdalı olduğunu anlatıyor. Nare’den beklediği yanıtı alamayan Gediz, büyük bir hayal kırıklığı yaşıyor. Aynı zamanda Sancar’la da arası bozuluyor. Sancar, Elvan’ın Nare’yi konaktan kaçırdığını duyunca öfkeyle konağa geliyor.

SEFİRİN KIZI 20. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Elvan’dan hesap sormak için onu yanına çağıran Sancar, karşısında Nare’yi görünce çok şaşırıyor. Menekşe ise, sinir krizleri geçiriyor. Loki, Menekşe’nin Akın ile görüştüğünü görüyor. Menekşe, Loki’nin Sancar’a gördüklerini anlatacağı için çok korkuyor. Loki ile konuşan Menekşe, onu kandırıp beraber uzaklara gitme planı yapıyor.

Menekşe’yle uzaklara kaçtığını zanneden Loki, yolda Kahraman’ın adamları tarafından alınıp götürülüyor. Menekşe’nin karnı ağrımaya başlıyor. Artık Nare’nin konağa geri dönmesinden sonra Akın’a Melek’i vermeye karar veriyor. Akın, Menekşe’nin bu kararına çok mutlu oluyor.

Sancar ile Gediz, karşı karşıya geliyor ve Sadıçlıklarını bitiriyor ve bundan sonra hasım oluyorlar. Nare, Gediz’e Sancar’ın arkasından gitmesini istiyor. Ama o değil kendisi gidiyor. Gediz’in annesi oğlunun Nare’ye aşık olduğunu duyunca Halise ile konuşmaya gidiyor. Onların konuşmalarını duyan Nare, velayet davası için kendisine şahitlik ederlerse kızını da alıp İsviçre’ye gideceğini ve kendisinden kurtulacaklarını söylüyor.

Her ikisi de mahkemede Nare’ye şahitlik etmeyi kabul ediyor. Bunlardan Sancar’ın haberi yoktur. Menekşe, Akın’la gittiği görüşmede ona, Melek’i vereceğini söyledikten sonra ağrıları artıp fenalaşıyor. Menekşe, bebeğini kaybederse, neler olacak?

Sefirin Kızı 20. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Menekşe Nare’yle Uğraşırken Bebeğinden Mi Olacak?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler