Ana SayfaDizilerÇukur 4. Sezon 4. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Karaca Azer'den Beklediği Cevabı...

İlgili Postlar

Çukur 4. Sezon 4. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Karaca Azer’den Beklediği Cevabı Alamıyor!

Show Tv’nin fenomen dizisi Çukur, merakla beklenen 4. sezon 3. bölümüyle ekrana geldi. İyileşen Yamaç, mahallesine ve ailesine geri dönmek istiyor. Ancak herkes ona yüz çevirince Efsun’un yanına gidiyor. Onun, Efsun’a gittiğini öğrenen Nehir, evi terk ediyor. Karaca, Azer’e kaçıyor ve düğün dernek kuruluyor. Sultan, torununun yanına gidip Azer’in elinde dedesinin kanı olduğunu söyleyip emaneti bırakıyor. Çukur 4. sezon 4. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Karaca, Azer’den beklediği cevabı alamıyor.

Pazartesi Dizileri 2020

Karaca Azer’den Beklediği Cevabı Alamıyor!

Çukur 4. sezon 4. bölüm 1. fragmanında; Cengiz Enrehet, Yamaç’ın gözü önünde ailesinin ve babasının mezarını kırıyor. Cengiz Erdenet, Yamaç’a toprağın üstündekilere ve altındakilere huzur olmadığını söylüyor. Karaca, Azer’e dedesinin kanının elinde olup olmadığını soruyor. O ise, net bir cevap veremiyor. Karaca, henüz evlenmiş olduğu kocası Azer’i öldürecek mi?

İşte Çukur 4. sezon 4. bölüm 1. fragmanı…

ÇUKUR 4. SEZON 3. SON BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Mahallesinden ve evinden ayrılmak zorunda kalan Yamaç, gidecek yeri olmadığı için Efsun’un kapısını çalıyor ve ona sığınmak zorunda kalıyor. Nehir, Yamaç’ın Efsun’a gittiğini görünce evden ayrılıyor. Yamaç’ın onu bu yoldan döndürüp döndüremeyeceği ise merakla bekleniyor.

Cengiz Erdenet, Çukuru yıkıp oraya yeni bir yapmak istiyor. Vartolu, mahallede istenmeyen kardeşi Yamaç ile gizlice konuşuyor. O ise, sanki Erdenetlere mahkummuş gibi onların arabasına binip gidiyor. Karaca, Azer’e kaçıyor ve düğünler kuruluyor. Azer’in annesi Sultan’la konuşup daha fazla kan dökülmesini ve bir evladını daha kaybetmek istemediğin söylüyor.

Sultan, Akın’la konuştuktan sonra Karaca’nın yanına gidip ona bir emanet veriyor ve evleneceği kişi olan Azer’in elinde dedesinin kanı olduğunu söyleyip gidiyor. Azer ile Karaca’nın nikahları kıyılıyor. Mutluluktan havalara uçan Karaca’ya aşık olan Azer, onun hayatının anlamı olduğu anlarda. Karaca, babaannesinin verdiği silahı Azer’in üzerine doğrultuyor ve İdris Koçovalının kanının elinde olup olmadığını soruyor.

En mutlu günüde Azer, sevdiği kadının sorduğu soruya ne cevap vereceğini bilemiyor. Karaca, çok sevdiği aşık olup evlendiği Azer’i öldürecek mi? Öte yandan Arık kaçırılıyor. Arık’ı kimler neden kaçırdı?

 Çukur 4. Sezon 3. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Sultan Karaca’ya Azer’in Kim Olduğunu Hatırlatıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler