Ana SayfaDizilerErdal Beşikçioğlu Kimsesizler Dizisiyle Ekranlara Dönüyor! Dizinin İlk Tanıtımı Yayınlandı!

İlgili Postlar

Erdal Beşikçioğlu Kimsesizler Dizisiyle Ekranlara Dönüyor! Dizinin İlk Tanıtımı Yayınlandı!

Erdal Beşikçioğlu, yeni iddialı bir diziyle ekrana gelemeye hazırlanıyor. Fox Tv’de yayınlanacak Kimsesizler dizisinin ilk tanıtımı yayınlandı. Yakında ekrana gelecek olan dizide bir çok çocuk oyuncu yer alacak. 15 Temmuz tarihinde sete çıkan Kimsesizler dizisinde, bir çok usta oyuncu yer alıyor. Erdal Beşikçioğlu, Kimsesizler dizisiyle ekranlara dönüyor. Büyük bir hayran kitlesi olan usta oyuncu, dizinin başrolünü Beren Gökyıldız ile paylaşıyor.

 Erdal Beşikçioğlu Kimdir?

Erdal Beşikçioğlu Kimsesizler Dizisiyle Ekranlara Dönüyor!

Fox Tv’nin yeni iddialı dizisi Kimsesizler, çok yakında izleyicisiyle buluşacak. Kimsesizler yurdunda geçen dizide bir çok çocuğun tranvaları ekrana gelecek. Büyük bir izleyici tarafından beğeniyle izlenecek dizinin henüz yayın tarihi belli olmadı. Dizi tahminlere göre ekim ayı gibi ekrana gelecek.

İşte Kimsesizler Dizisi ilk tanıtımı…

https://youtu.be/vvkM4DbTl4c

KİMSESİZLER DİZİSİNİN KONUSU!

Kimsesizler dizisi, bir yetimhanede geçiyor. Kimisi annesi babası onu istemediği için, kimi daha annesini babasını tanıma fırsatı olmadan, kaybettiği için yetimhanede kalmak zorunda kalıyor. Bu kimsesizler yurdunda sıkı kurallar ve soğuk bakışlar vardır. Sevgi ve ilgi ne yazık ki yoktur. Ancak çocuklar yetimhanede cesurca ve bir birlerine sığınıp dayanarak yaşamlarını sürdürmeye devam ederler. Kimi çocuk zorluk gördüğü için güçlü bir yapıya sahipken kimisi de yeni düşmüş yetimhaneye ve çok ürkek ancak hepsinin ortak bir gayesi vardır. O da yaşamak; çok şey istemiyorlar tek istedikleri şey sevgi ile büyümektir.

Beren Gökyıldız Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler