Ana SayfaDizilerGençliğim Eyvah 16. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Arif İle Zekeriya Eşlerinin Sırlarının...

İlgili Postlar

Gençliğim Eyvah 16. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Arif İle Zekeriya Eşlerinin Sırlarının Peşine Düşüyor!

Atv’nin sevilen dizisi Gençliğim Eyvah 15. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Arif ile Zekeriya, Bodrum’da yaptığı çapkınlıkları bilen arkadaşları Yakup, mahalleye geliyor. Onun eşlerine her şeyi anlatmasından korkan Arif ile Zekeriya, eşlerine onun çok iyi bir kebap ustası olduğunu ve onun mahalleye iş yeri açmasının tehlikeli olacağını anlatıyorlar. Onlarda Çavi ile Zola’yla birlikte Yakup’a bir oyun oynuyorlar. Zola ile Azra, nişanlanıyor. Çağla’nın babası da dükkanın açılışında kızıyla Ahmet’i nişanlanacağını açıklıyor. Gençliğim Eyvah 16. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Arif ile Zekeriya, eşlerinin sırlarının peşine düşüyor.

Pazartesi Dizileri 2020

Arif İle Zekeriya Eşlerinin Sırlarının Peşine Düşüyor!

Gençliğim Eyvah 16. bölüm 1. fragmanında; Arif ile Zekeriya, eşlerinin kendilerinden bir şeyler sakladığını anlayıp onları takip ediyor. Bakalım ikili, Hacer ile Nuriye’nin sakladığı şeyi öğrenebilecekler mi? Öte yandan, Zola ile Azra, birbirlerine iyice yakınlaşmaya başlıyor.

İşte Gençliğim Eyvah 16. bölüm 1. fragmanı…

GENÇLİĞİM EYVAH 15. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Arif ile Zekeriya, Yakup’un mahalleye gelmesiyle tutuşmaya başlıyor. Hatta ülkeyi bile terk etmek için konsolosluğa baş vuruyorlar. Onlar Yakup’u uzaklaştırmaya çalıştıkça o onların eşleriyle tanışıyor. Onlara Bodrum’da o otelde birlikte kaldıklarını neler yaşadıklarını anlatmaya başlamışken ikili, Yakup’u oradan uzaklaştırmayı başarıyor.

Ancak Yakup, mahallede bir kebapçı dükkanı açmaya için araştırma yapmaya başlıyor. Arif ile Zekeriya, Yakup’un kendilerinden bile iyi kebapçı ustası olduğunu, müşterilerin onun kebabını yedikten sonra kendi kebaplarını yemeyeceğini söylüyorlar. Zola, Azra’ya serenat yapıp ona evlenme teklif ediyor.

Azra’da kabul ediyor. Kız isteme töreni olduktan sonra Zola, mahallede Azra’yı kendisine verdiklerini haykırıyor. Ahmet ise, onu duyunca çok üzülüyor. Çağla’nın dükkanının açılışında babası kızıyla Ahmet’in nişanlanacağını söylüyor. Ahmet, itiraz edince Çağla, altı ay sabretmesini daha sonra isterse yüzüğü atabileceğini söylüyor.

Hacer ile Nuriye, Çavi ile Zola’yı mafya kılığına sokup Yakup’un yeni açacağı kebapçıya gönderip ondan haraç istetiyor. Zola ile Azra’nın nişan törenleri oluyor. Ahmet, nişan törenine gelince herkes çok şaşırıyor. Ama o Zola’ya sarılıp onu tebrik ediyor.

 Gençliğim Eyvah 15. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Zola İle Azra Nişanlanıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler