Ana SayfaDizilerKırmızı Oda 4. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Meliha'nın Dertleri Anlatmakla Bitmiyor!

İlgili Postlar

Kırmızı Oda 4. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Meliha’nın Dertleri Anlatmakla Bitmiyor!

Tv 8’in yayınlandığı günden beri büyük bir beğeniyle izlenen dizisi Kırmızı Oda, 4. bölümüyle 25 eylül cuma günü ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Nesrin, Mehmet’in kendisine ve çocuklarına yaptığı şiddeti anlatır. Ailesini kaybeden ve tek başına kalan Alya’nın aslında kız çocuğu olduğu için ailesi tarafından dışlandığı ortaya çıkar. Meliha ise, kayıp üstüne kayıp yaşadığı hayatında 16 yaşındaki gül gül gibi kızının nasıl cayır cayır yandığını anlatır. Kırmızı Oda 4.bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Meliha’nın dertleri anlatmakla bitmiyor.

Cuma Dizileri 2020

Meliha’nın Dertleri Anlatmakla Bitmiyor!

Kırmızı Oda dizisinin 4. bölüm 2. fragmanında; Meliha, ablası öldükten sonra kardeşlerinden birinin oynaklığını ve güzelliğini annesine benzetiyor. Onunda annesi gibi olmasından korktuğunu anlatıyor. Alya, çocukluğuna gidip başından geçenleri doktor hanıma anlatıyor. Mehmet, yanlışının farkına varıyor. Bundan sonra onun hayatında bakalım neler değişecek?

İşte Kırmızı Oda 4. bölüm 2. fragmanı…

KIRMIZI ODA 3. BÖLÜM ÖZETİ!

Doktor hanım, o kadar özür çiçeklerinden sonra Alya’yı kabul eder. Alya, önce konuşmakta zorlanır. Doktor hanım, onun annesi ve babasını kaybettikten sonra hayatta tek başına olduğunu anlar. Bir çok doktora giden Alya, kimseye kendisini ve çocukluğunu anlatmak istemiştir. Zorla da olsa, doktor hanım onun kötü bir çocukluk yaşadığını anlar ve de onu kötü göründüğü konusunda uyarır.

Meliha, bir hafta aradan sonra hikayesinin devamı için doktor hanımla buluşur. Ablası gittikten sonra onun görevini devralan Meliha, kardeşlerini çekip çevirir ve komşularına ailesini trafik kazasında kaybettiğini ve her ay dedesiyle nenesinin onlara para gönderdiğini söyler. Güler ablasını, hafta arayan Meliha ve kardeşleri en son onu aradıklarında telefona başka birisi çıkar. Onlara, Güler’in bir hafta önce hayatını kaybettiğini söyler.

Meliha, dört kardeşiyle tek başlarına koskoca İstanbul’da tek başlarına kalır. Kimsesizler mezarına gömülen ablalarının mezarını bulan kardeşler başında dua eder. Mehmet, çocukluğunda yaşadığı şiddetin aynını çocuklarına ve karısına yaptığının farkına, doktor hanımla konuştuktan sonra farkına varır ve kendisinden nefret eder. Nesrin, doktor hanımla konuşup kocasından endişe ettiğini söyler.

Kırmızı Oda 4. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Dizinin Yeni Bölümünde Neler Olacak?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler