Ana SayfaDizilerBabil 13. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Egemen'in Bundan Sonraki Adımı Ne Olacak?

İlgili Postlar

Babil 13. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Egemen’in Bundan Sonraki Adımı Ne Olacak?

Star Tv’nin yayınlandığı günden beri büyük bir ilgiyle izlenen dizisi Babal, 13. bölümüyle 25 eylül cuma günü ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Egemen, Deniz’in kendi oğlu olduğunu öğrendikten sonra Eda’nın karşısına çıkıp kendi canından kanından olan oğlunu istediğini söyler. Eda ise, onun susması için ne isterse yapacağını söyler. Hastanede yaralı yatan İrfan, oğluyla konuşurken Egemen onları görüp kıskanır. Eda, İlay’a İrfan’ın Deniz için her şey olduğunu söyler. İlay ise, Deniz’in kocaman bir yalan olduğunu söyleyip ikilinin tartıştıkları sırada İrfan içeri girer. Babil 13. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Egemen’in bundan sonraki adımı ne olacak?

Cuma Dizileri 2020

Egemen’in Bundan Sonraki Adımı Ne Olacak?

Babil 13. bölüm 2. fragmanında; Egemen, Deniz için çok güzel bir bisiklet alır. Onu bisiklete bindirip birlikte vakit geçirir. O anları İrfan, pencereden izler. Egemen, kendisinden iyi bir baba olup olmayacağı konusunda endişelidir. Ama Deniz’i almak için kararını verir.

İşte Babil 13. bölüm 2. fragmanı….

 

BABİL 11. SON BÖLÜM ÖZETİ!

Süleyman, İlay’ı vuracağı sırada İrfan içeri girer. İrfan, İlay’ı kurtarmaya çalışırken Süleyman’ın silahı patlar. İlay, kolundan yaralanır. Hastaneye kaldırılan İlay, Süleyman’a sırf onu kızdırmak için böyle bir şey yaptığını söyler. Süleyman, İlay’a inanıp onu affeder. Onun İrfan’a bir şey yapmamasını söyleyen İlay’a Süleyman’ın tepkisi sert olur.

İrfan, Süleyman’ın bundan sonra ne kendisini ne de İlay’ı rahat bırakmayacağını bildiği için onun karanlık işlerini ortaya çıkarmaya çalışan Ayşe, yani Nihal’den yardım ister. İkili, Süleyman’ın silah kaçakçılığı yaptığını ispat etmek için Egemen’i yem olarak kullanır. Egemen, öleceğini düşünüp Eda’ya veda eder.

Nihal, tüm emniyetle birlikte Süleyman’ı silahlarla birlikte kıskıvrak yakalar. Süleyman, tutuklandıktan sonra onun en az 15-20 yıl yiyeceğini ve bir daha ona tutsak olmayacağını düşünen İlay, İrfan’a birlikte uzaklara gitmeyi teklif eder. İrfan ise, şirketi dağıtıp polise teslim olmayı düşünür.

İlay, Egemen ile Deniz’den örnekler alıp DNA testi yaptırır. Egemin, testi okur. Ancak, İlay’a okumamış gibi davranır. İrfan, oğluyla son kez vakit geçirir. Ama Hakan’ı oğlunu rehin alırken bulur. İrfan, kafasına yediği darbeyle yere düşüp bayılır.

 Babil 13. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! İrfan Deniz’in Egemen’in Oğlu Olduğunu Öğrenecek Mi?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler