Ana SayfaDizilerİyi Günde Kötü Günde 3. Bölüm 3. Fragmanı Yayında! Leyla Sarp'ı Kıskandırmayı...

İlgili Postlar

İyi Günde Kötü Günde 3. Bölüm 3. Fragmanı Yayında! Leyla Sarp’ı Kıskandırmayı Başarıyor!

Star Tv’nin yeni dizilerinden İyi Günde Kötü Günde, 3. bölümüyle yarın akşam ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Leyla, artık Sarp ile Melisa’yı bir arada görmeye alışmak zorunda kaldığını hissedip pes eder. Melisa’ya, onların bir birlerine yakışan çok iyi bir çift olduklarını söyler. Yemekte sahneye çıkan Leyla, söylediği şarkıyla gözyaşları içerisinde kalır. Sarp ise, yaptığı şeyin pişmanlığını içinde yaşar. İyi Günde Kötü Günde 3. bölüm 3. fragmanı yayınlandı. Leyla, umursamaz gibi davransa da inceden Sarp’ı kıskandırmayı başarıyor.

Cumartesi Dizileri 2020

Leyla Sarp’ı Kıskandırmayı Başarıyor!

İyi Günde Kötü Günde dizisinin 3. bölüm 3. fragmanında; Leyla, Melisa ve Sarp’ın evlenecekleri evin hazırlıklarından tut boyasını bile yapıyor. İçindeki Sarp’a karşı öfkesini dindiremeyen Leyla, onların birbirlerine çok yakıştığını ve çok mutlu olacaklarını onlara yineliyor. Araya kendisinin de yeni biriyle tanıştığını ve ona fırsat vermek istediğini sıkıştırıyor. Bunu duyan Sarp, onu kıskanıyor. Ama belli etmemeye çalışıyor.

İyi Günde Kötü Günde 3. bölüm 3. fragmanı…

İYİ GÜNDE KÖTÜ GÜNDE 2. BÖLÜM ÖZETİ!

Leyla, damat olarak karşısında Sarp’ı görünce donup kalır. Bir süre bakışan ikili daha sonra el sıkışır. Leyla, bu düğün organizasyonunu nasıl yapacağını düşünürken Aslıhan hanım onu yanına çağırır ve yakında işin başından gideceğini, yerine oğlunu bırakacağını söyler. Oğlunun yerine de onun geçmesini istediğini söyler.

Böyle bir terfi almışken Leyla, Sarp’ın nasıl düğün organizasyonunu yapacaktır düşünmeye başlar. Sarp, Leyla’ya bu organizasyonu yapmaması için evinin önüne gelip onunla konuşmak ister. Leyla, onun kafasından bir kova un döker ve sonra onunla konuşmaya gider. Onun istediğini duyunca Leyla arabadan inip uzaklaşmaya çalışırken yere düşer.

Sarp, hala unutamadığı ve ayrılmak zorunda kaldığı Leyla’nın bacağını pansuman eder. Leyla, terfiyi falan boş verip Aslıhan hanıma istifa ettiğini söylemek ister. Ancak o çok yoğun olduğun ve Melisa’ya düğün yerini göstermesini ister. Melisa, düğün yerini beğenmiyor ve gezerken havuza düşer.

Sarp, Leyla’nın düğün organizasyonu yapmaması için Leyla’yı şikayet eder. Bunu öğrenen Leyla, istifadan vazgeçip organizasyonu yapmaya karar verir. Bu durumu öğrenen Sarp, ne yapacağını bilemez.

İyi Günde Kötü Günde 3. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Leyla Sarp İle Melisa’nın Evliliğini Kabulleniyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler