Ana SayfaDizilerMucize Doktor 31. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Ferda Babasının Ameliyatına Onay Verecek...

İlgili Postlar

Mucize Doktor 31. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Ferda Babasının Ameliyatına Onay Verecek Mi?

Fox Tv’nin büyük bir beğeniyle izlenen dizisi Mucize Doktor, 30. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Ali, Kıvılcım’ın ölümüyle suçlanıp mahkemelik oluyor. Adil hoca, onun haklı olduğunu ispatlamak için elinden geleni yapıyor. Ama birden kızının hayalini görüp fenalaşıyor. Beyninde tümör olduğu anlaşılan Adil hoca, tüm kararı Ali’ye bırakmıştır. Ali’nin davası sürdüğü için Tanju, onun fikrini dahi istemiyor. Onun bir kızı olduğunu bilen Beriz, onu arıyor ve acil gelmesini istiyor. Ferda, geliyor ama babasının ameliyatına onay vermek için imza atmıyor. Mucize Doktor 31. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Ferda, babasının ameliyatına onay verecek mi?

Perşembe Dizileri 2020

Ferda Babasının Ameliyatına Onay Verecek Mi?

Mucize Doktor 31. bölüm 1. fragmanında; Ferda, hastanede kendisini ilgilendirecek tek bir şey olduğunu, onun da Ali olduğunu söylüyor. Beliz, Kıvılcım’ın bebeğinin evlatlık verilmesi istediğini açıklıyor. Ferman ise, Beliz’in bu kararına karşı çıkıyor. Hatta onun yüzüne bakmayacağını söylüyor. Adil hoca, fenalaşıyor ama Ferda, hala imza vermemekte ısrar ediyor. Onun kendisinin değil Ali’nin babası olduğun söylüyor.

İşte Mucize Doktor 31. bölüm 1. fragmanı….

MUCİZE DOKTOR 30. SON BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Adil hoca, Tanju’ya daha önce Ali için kefil olmuş ve onun bir daha hastaneye zarar verecek bir davranışı olursa. başhekimlikten istifa edeceğini söylemişti. Ali, Kıvılcım’ın hayatını değil bebeğin hayatını kurtardığı için mahkemelik olunca, istifasını yazıp Tanju’nun masasına koyuyor. Ali’nin haklı olduğun ispatlamak için elinden geleni yapıyor.

Ama birden fenalaşıp yere yığılıyor. Adil hoca, hastalanmadan önce bir vekalet yazıp kendisine bir şey olursa tüm sorumluluğu Ali’ye verdiğini yazan bir vekalet bırakmıştır. Hastaneye gelen iki sevgili kaza yapıyor. Adamın evli olması ve karısının gelmesi büyük gerilim yaratıyor. Adamın felçli kalabileceğini duyan sevgili, ondan vazgeçiyor.

Adil hocayı kurtarmak için çözümler üreten Ali’yi Ferman hoca ve Tanju dinlese de onun mahkemelik olduğu için onay vermesini istemiyor. Tek çözüm onun ailesinden birinin imzasına kalıyor. Beriz, çocukluk arkadaşı olan Ferda’yı arayıp acilen gelmesini istiyor. Zamanla yarışan ekip, ameliyathaneyi hazırlayıp Ferda’nın imzasını bekliyor. Ama Ferda, babasının ameliyatına onay vermiyor.

Mucize Doktor 30. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Ali Adil Hocayı Kurtaracak Bir Yol Buluyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler