Ana SayfaDizilerKimsesizler Dizisinin 2. Ve 3. Tanıtımı Yayınlandı!

İlgili Postlar

Kimsesizler Dizisinin 2. Ve 3. Tanıtımı Yayınlandı!

Fox Tv’de yayınlanacak Kimsesizler dizisi, iddialı bir giriş yaptı. Erdal Beşikçioğlu ve çocuk oyuncu Beren Gökyıldız’ın başrollerini paylaştığı dizi izleyicileriyle buluşmak için gün sayıyor. Kimsesizler dizisinde, bir çok kimsesiz çocuğun travmaları ekrana gelecek. Evlatlık verilmek için şirinlik göstermek istemeyen ve birbirine tutunup mutlu olan çocukların yaşadığı bir yuvayı konu oluyor. Kimsesizler dizisinin 2. ve 3. fragmanı yayınlandı,

 Erdal Beşikçioğlu Kimdir?

Beren Gökyıldız Kimdir?

Kimsesizler Dizisinin 2. Ve 3. Tanıtımı Yayınlandı

Fox Tv’nin yeni iddialı dizisi Kimsesizler, çok yakında izleyicisiyle buluşacak. Kimsesizler yurdunda geçen dizide bir çok çocuğun tranvaları ekrana gelecek. Büyük bir izleyici tarafından beğeniyle izlenecek dizinin henüz yayın tarihi belli olmadı. Dizinin, tahminlere göre ekim ayı gibi ekrana gelmesi bekleniyor.

İşte Kimsesizler 1. bölüm 2. fragmanı….

https://youtu.be/JVKMluCiWZQ

İşte Kimsesizler dizisi 1. bölüm 3. fragmanı….

Çocuk bakım evinde yaşayan çocuklar başka ailelere evlatlık verilmek istemiyor. Her seferinde onları vazgeçirmenin bir yolunu buluyorlar. Çünkü, onlar birbirleriyle ve kendilerinden sorumlu olan görevliden çok mutludurlar. Kendi dünyalarını orada kuran bir çocuk, yeni gelen bir çocuğun travmasını anladığı için onu yanlarına alıp, nasıl beraber mutlu olabileceklerini birlerine anlatıyor. Böylelikle çocuklar, böyle bir yuvadan ayrılmak istemiyor. Başlarındaki görevli ise, görevi gereği o çocuklara aile edindirmek zorundadır. Ama, çocuklar ne o ağabeylerinden nede bakım evinden ayrılmak istemiyor.

https://youtu.be/sYqHqNjju3s

 

KİMSESİZLER DİZİSİNİN KONUSU!

Kimsesizler dizisi, bir yetimhanede geçiyor. Kimisi annesi babası onu istemediği için, kimi daha annesini babasını tanıma fırsatı olmadan, kaybettiği için yetimhanede kalmak zorunda kalıyor. Bu kimsesizler yurdunda sıkı kurallar ve soğuk bakışlar vardır. Sevgi ve ilgi ne yazık ki yoktur. Ancak çocuklar yetimhanede cesurca ve bir birlerine sığınıp dayanarak yaşamlarını sürdürmeye devam ederler. Kimi çocuk zorluk gördüğü için güçlü bir yapıya sahipken kimisi de yeni düşmüş yetimhaneye ve çok ürkek ancak hepsinin ortak bir gayesi vardır. O da yaşamak; çok şey istemiyorlar tek istedikleri şey sevgi ile büyümektir.

Erdal Beşikçioğlu Kimsesizler Dizisiyle Ekranlara Dönüyor! Dizinin İlk Tanıtımı Yayınlandı!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler