Ana SayfaDizilerÇukur 4. Sezon 4. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Yamaç Çukur'u Korumak İçin...

İlgili Postlar

Çukur 4. Sezon 4. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Yamaç Çukur’u Korumak İçin Erdenetlerin Yanına Geçiyor!

Show Tv’nin fenomen dizisi Çukur, 4. sezon 4. bölümüyle 28 Eylül Pazartesi günü ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Cengiz Erdenet, Yamaç’ın gözü önünde ailesinin ve babasının mezarını kırar ve ona, bundan sonra toprağın üstündekilere de altındakilere huzur olmadığını söyler. Karaca, Azer’e dedesinin kanının elinde olup olmadığını sorar. O ise, net bir cevap veremez. Karaca, henüz evlenmiş olduğu kocası Azer’i öldürecek mi? Çukur, 4. sezon 4. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Yamaç, Çukur’u korumak için kendisini yakıyor.

Pazartesi Dizileri 2020

Yamaç Çukur’u Korumak İçin Erdenetlerin Yanına Geçiyor!

Çukur dizisinin 4. sezon 4. bölüm 2. fragmanında; Cengiz, Erdenet, Yamaç’ı, kendisiyle işbirliği yapmaya zorluyor. Yamaç ise, Çukur’u kurtarmak için Erdenetlerle işbirliği yapmak için mecbur kalıyor. Durumu öğrenen Yamaç’ın kardeşleri ona ateş püskürüyor. Ama Yamaç, Çukur için kendisini sattığını bundan sonra Erdenetlerin yanında olacağını söylüyor.

İşte Çukur 4. sezon 4. bölüm 2. fragmanı…

 

ÇUKUR 4. SEZON 3. BÖLÜM ÖZETİ!

Mahallesinden ve evinden ayrılmak zorunda kalan Yamaç, gidecek yeri olmadığı için Efsun’un kapısını çalar ve ona sığınmak zorunda kalır. Nehir, Yamaç’ın Efsun’a gittiğini görünce evden ayrılır. Yamaç’ın onu bu yoldan döndürüp döndüremeyeceği ise merakla beklenir. Cengiz Erdenet, Çukuru yıkıp oraya yeni bir yapmak ister.

Vartolu, mahallede istenmeyen kardeşi Yamaç ile gizlice konuşur. O ise, sanki Erdenetlere mahkummuş gibi onların arabasına binip gider. Karaca, Azer’e kaçar ve düğün kurulur. Azer’in annesi Sultan’la konuşup daha fazla kan dökülmesini ve bir evladını daha kaybetmek istemediğin söyler.

Sultan, Akın’la konuştuktan sonra Karaca’nın yanına gidip ona bir emanet verir ve evleneceği kişi olan Azer’in elinde dedesinin kanı olduğunu söyleyip gider. Azer ile Karaca’nın nikahları kıyılır. Mutluluktan havalara uçan Karaca’ya aşık olan Azer, onun hayatının anlamı olduğu anlarda. Karaca, babaannesinin verdiği silahı Azer’in üzerine doğrultur ve İdris Koçovalının kanının elinde olup olmadığını sorar.

En mutlu günüde Azer, sevdiği kadının sorduğu soruya ne cevap vereceğini bilemez. Karaca, çok sevdiği aşık olup evlendiği Azer’i öldürecek mi? Öte yandan Arık kaçırılır. Arık’ı kimler neden kaçırdı?

Çukur 4. Sezon 4. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Karaca Azer’den Beklediği Cevabı Alamıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler