Ana SayfaDizilerArıza 4. Bölüm İlk Sahne Yayında! Halide Ali Rıza'nın Kendisini Korumasını Ret...

İlgili Postlar

Arıza 4. Bölüm İlk Sahne Yayında! Halide Ali Rıza’nın Kendisini Korumasını Ret Ediyor!

Show Tv’nin yeni gözde dizisi Arıza, 3. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Fuat, Haşmet’in evine gelip Burak’ın yerini Sabri’nin Ali Rıza’ya söylediğini, videoyu da onun yaydığını söyleyip onu almak istiyor. Ama Haşmet, buna izin vermiyor. Burak, Sabri’yi Ali Rıza’nın mekanında buluyor ve alıp ona türlü işkenceler ediyor. Halide, Burak’ı arayıp onunla görüşmek istiyor. O sırada Ali Rıza, Sabri’yi Burak’ın adamlarının elinden kurtarıyor. Burak, Halide’yle buluştuğunda Sabri’nin kaçırıldığını öğreniyor. Halide’nin hayatından endişelenen Ali Rıza, Burak’ın karşısına çıkıyor. Arıza 4. bölüm ilk sahne yayınlandı. Halide, Ali Rıza’nın kendisini korumasını ret ediyor.

Pazar Dizileri 2020

Halide Ali Rıza’nın Kendisini Korumasını Ret Ediyor!

Arıza dizisinin 4. bölüm ilk sahnesinde, Ali Rıza, Halide’ye Burak’ın zarar vermesinden korktuğunu ve kendisine biraz zaman istediğini söylüyor. Halide ise, Burak’ın da ailesinin de durmayacağını, o zaman kapısının önünde nöbet mi tutacağını soruyor. O da gerekirse tutacağını söylüyor. Halide, kimsenin kendisini korumasına ihtiyacı olmadığını söyleyip dönüp gidiyor.

İşte Arıza 4. bölüm ilk sahnesi….

ARIZA 4. SON BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Fuat, Sabri’yi almak için Haşmet’in evine adamlarıyla baskın yapıyor. Burak’ın yerini Sabri’nin Ali Rıza’ya verdiğini, videoyu da onun yaydığını düşündüğü için onu almak istiyor. Ancak Fuat, buna izin vermiyor. O sırada Halide geliyor. Haşmet’in adamları Halide’yi içeri götürüyor. Fuat’a, tırların yüklenmediği haberi geliyor.

Burak ise, Yaşar’ı bulup kafasına sıkmasını istiyor. O da kafasına silahı doğrulttuğu sırada Burak, ona engel olup ondan Ali Rıza’dan intikam almasını istiyor. Alamazsa onunla hesaplaşacağını söylüyor. Burak, babasından habersiz yeni aldığı hastanenin ambulanslarına malı yükleyip hastaneye taşıtıyor.

Gece yarısı tekneyle sevkıyatı yapmayı planlıyor. Babası oğluna kızsa da planı kabul ediyor. Halide, Ali Rıza’yı arayıp onunla buluşuyor. Sabri onu taksi durağında beklerken Burak’ın adamları onun yerini haber veriyor. Sabri’yi kaçıran Burak, onu konuşturmak için işkenceler yapıyor. Bu arada Halide’nin kendisini aramasını bekliyor.

Ali Rıza, Hasan’la birlikte Sabri’yi kaçırmak için harekete geçiyor. Halide, Burak’ı arayıp onunla buluşmak istediğini söylüyor. Burak, oradan ayrıldığında Ali Rıza ile Hasan, Sabri’yi oradan kaçırmayı başarıyor. Halide’yi arayan Ali Rıza, Sabri’yi aldıklarını söylüyor. Onun da Burak’la buluşmaya gittiğini duyunca, onun bu haberi almadan oradan çıkmasını söylüyor. Burak, Sabri’nin kaçırılmasında Halide’nin Ali Rıza ile iş birliği yaptığını düşünüp çok sinirleniyor. O sırada içeri Ali Rıza giriyor.

Arıza 3. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Ali Rıza Hayatı Tehlikeye Giren Halide’yi Uyarıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler