Ana SayfaDizilerArıza 3. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Ali Rıza Hayatı Tehlikeye Giren Halide'yi...

İlgili Postlar

Arıza 3. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Ali Rıza Hayatı Tehlikeye Giren Halide’yi Uyarıyor!

Show Tv’nin yeni gözde dizisi Arıza, 3. bölümüyle bu akşam ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Mithat, Ali Rıza ile konuşur. Ona, düzenlerini bozmaya mı geldiğini sorar ve çoğu kişinin selasının bile okunmadığını söyler. Ali Rıza, böyle ufak tehditlere pabuç bırakmaz ve gereken cevabı verir. Halide, Van’a gitmekten vazgeçer. Babası da onun için bu işin içine girmek zorunda kalır. Bakalım Haşmet, kimin tarafında olacak? Arıza 3. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Ali Rıza, hayatı tehlikeye giren Halide’yi arayıp uyarıyor.

Pazar Dizileri 2020

Ali Rıza Hayatı Tehlikeye Giren Halide’yi Uyarıyor!

Arıza dizisinin 3. bölüm 2. fragmanında; Ali Rıza, Muzaffere kendisinin düşmanı Ersoylar olduğunu söylüyor. Muzaffer ise, hasımlarının konsorsiyum olduğunu ve konsorsiyumun içinde olan herkes düşmanları olduğunu söylüyor. Haşmet’in kızı Halide’nin hasımları olup olmadığını soran Ali Rıza’ya Muzaffer’in yanıtı hasımları olmadığı ama zaaflarının da olmayacağını söylüyor. Halide, Ali Rıza’yı babası ile tanıştırıyor. O ise dönüp giriyor. İstemeyerek işin içine giren Haşmet, Fuat’ın karşısına çıkıyor ve cezasını keseceği ihanet onun ihaneti olacağını söylüyor. Ali Rıza, Halide’yi arayıp hemen bulunduğu yerden dışarı çıkmasını istiyor.

İşte Arıza 3. bölüm 2. fragmanı….

ARIZA 2. BÖLÜM ÖZETİ!

Ali Rıza, Fuat’tan gelen tehdit telefonuyla Burak’ı öldüremez. Burak, onun silahı indirmesine sevinirken birden üzerine kurşun yağınca vurulmaktan beter olur. Ali Rıza’nın Burak’ın bulunduğu evin önündeki korumaları alt ettiği anlar internete yayılır. Artık Ali Rıza’nın namı Arıza olarak büyür.

Muzaffer, Ali Rıza ile konuşup ona intikam almaktan vazgeçmesini ister. Ali Rıza’da eğer kendisine yardım ederse, hem kendi hem de onun intikamını alacağını söyler. İşe Ersoyların sevkıyatlarını tır şoförlerine boş senet imzalatıp onları yasa dışı sevkıyat yaptırmaya zorlayan Yaşar’la başlarlar. Ali Rıza, Hasan’ın yardımıyla Yaşar’ı kıskıvrak yakalayıp elindeki senetleri alıp şoförlerin evine gönderir.

Bu arada, ortalık karışınca Haşmet kızının görevine dönmesini ister. Ancak Halide, annesinin kolyesinin izini sürüp o kolyenin Burak’tan düştüğünü görüntülerden bulur ve gitmekten vazgeçer. Ali Rıza’ya ulaşamayan otopark çetesi Mert’i yanlarına almayı başarır. Burak, sevkıyatın olacağı saatte hiçbir tır şoförünü bulamayınca Yaşar’ı arar. Telefonun ucunda Ali Rıza’nın sesini duyunca deliye döner.

Arıza 3. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Ali Rıza Ersoyların Başına Bela Oluyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler