Ana SayfaDizilerMasumlar Apartmanı 3. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! İnci İle Han Aşklarını Ailelerine...

İlgili Postlar

Masumlar Apartmanı 3. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! İnci İle Han Aşklarını Ailelerine Kabul Ettirebilecek Mi?

TRT 1’in yeni gözde dizisi Masumlar Apartmanı, 3. bölümüyle 29 Eylül salı günü ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Safiye’nin çıkarttığı rezaletten sonra İnci, Han’la görüşmez. Onun gönlünü almak isteyen Han, İnci’nin çalıştığı radyoya canlı olarak bağlanıp onsuz geçiremediği saniyeleri anlatır. Safiye ise, İnci’nin eve girdiği ve mikrop getirdiğini düşünerek her yeri Gülben’le birlikte çamaşır suyuyla yıkar. Han, çamaşır suyundan zehirlenen kız kardeşlerine tedavi olmaları gerektiğini söyler. Bu arada Uygar, İnci’nin başına bela olur. Masumlar Apartmanı 3. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. İnci ile Han, aşlarını ailelerine kabul ettirebilecek mi?

Salı Dizileri 2020

İnci İle Han Aşklarını Ailelerine Kabul Ettirebilecek Mi?

Masumlar Apartmanı 3. bölüm 2. fragmanında; Safiye, Gülben’e gurur kırıcı sözler sarf eder. Onun altına kaçırdığı için hiç bir adamın onunla olmak istemeyeceğini söyler. İnci’nin dedesi onun Han ile görüşmesini yasaklar. Han’la görüşen İnci, onunla ayrılmak istediğini, ilişkinin başlamadan bitmesinin daha iyi olacağını söyler. Safiye, yine İnci’nin dedesiyle tartışır. Ege ise, Gülben’i çöp torbası dolu dairede ağlarken görür. İnci ile Han buluşur ve ne onun ablası ne de kendisinin dedesi bu ilişkiyi kabul etmeyeceğini söyler. Han ise, onları bu ilişkiyi kabul ettirmenin bir yolu olduğunu işaret eder.

İşte Masumlar Apartmanı 3. bölüm 2. fragmanı…

MASUMLAR APARTMANI 2. BÖLÜM ÖZETİ!

Han, ablasının içeri almak istemediği yeni kiracıların İnci’nin ailesi olduğunu anlar. Safiye, Han’ın İnci’yi tanıdığını anladıktan sonra başlar kurmaya. Dün geceyi beraber geçirdiklerini, onların sevgili olduklarını, onun kardeşinden çocuk yapmak istediğini sayar da sayar. Han, ablasını içeri alıp aşağıya inerek İnci’nin ailesinden özür diler ve onların taşınmalarına yardım eder.

Han’ın babası durumu öğrenip Safiye’nin Han’la uğraşmaması için ondan ıspanak yemeği ister. Onun iki gün mutfakta ıspanakları yıkayacağını bildiği için bunu yapar. İnci ile Han, beraber sokakta yürüyüp simit alır. Onları beraber gören İnci’nin dedesi torununun kendisine yalan söylemesine içerler.

İkili ertesi gün çay içmek için randevulaşır. İnci, aynı iş yerinde çalıştığı Uygar tarafından ihanetle suçlanır. Uygar, İnci’nin çıkışta Han ile buluştuğunu görür. Han, İnci’ye eğer Uygar’a geri dönecekse bilmesi gerektiğini söyler. İnci’de nedenini sorduğunda, daha fazla ona kapılmak istemediğini söyler. Uygar, gecenin bir yarısı içip kapının önüne gelip İnci’den dışarı çıkmasını ister.

Han ise, o sırada çöp toplama işinden geri dönerken onu görür. Anahtarını kapıda unutan İnci’yi odasına kimse duymadan çıkarır. Safiye, sabah kalkıp onları aynı odada yatarken görür. Daha önceki ilişkisi de Safiye ablası yüzünden biten Han’ın bu ilişkisi de başlamadan bitecek mi?

Masumlar Apartmanı 3. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Han İle İnci Aşkı Başlamadan Bitecek Mi?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler