Ana SayfaDizilerSen Çal Kapımı 12. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Selin Nikah Masasında Hala...

İlgili Postlar

Sen Çal Kapımı 12. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Selin Nikah Masasında Hala Serkan’dan Cevap Bekliyor!

Fox Tv’nin sevilen dizisi Sen Çal Kapımı, 12. bölümüyle 30 Eylül Çarşamba günü ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Serkan, Eda’nın öğrenimini tamamlamasına engel olmaz. Eda’ya aşkını itiraf ettikten sonra Serkan, ondanda duygularını öğrenmek ister. Oda duygularının karşılıklı olduğunu söyler. Aydan, Serkan’ı mutlu bir şekilde telefonla konuşurken görür ve Selin’le konuştuğunu zanneder. Eda’nın halası da onun Serkan’la gerçekten sevgili olmasından korkar. Selin’de Serkan’ın Eda’ya aşık olduğunu anlar. Sen Çal Kapımı 12. Bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Selin, nikah masasında hala Serkan’dan cevap bekliyor. Eda’da bunu anlıyor.

Çarşamba Dizileri 2020

Selin Nikah Masasında Hala Serkan’dan Cevap Bekliyor!

Sen Çal Kapımı 12. bölüm 2. fragmanında; Selin’in düğün günü gelir. Aydan’ı arayan eşi, yıllar önceki şantiye kazasında ölen iki kişinin kızlarının kim olduğunu öğrendiğini söyler. Selin. Ferit’le nikah masasına oturuyor. Eda, artık sevgili oldukları için Serkan’la birlikte düğüne katılıyor. Selin, nikah memurunun sorusuna ne cevap vereyim diyerek Serkan’ın gözüne bakıyor. Eda’da bu anları görüyor.

İşte Sen Çal Kapımı 12. bölüm 2. fragmanı…

SEN ÇAL KAPIMI 11. BÖLÜM ÖZETİ!

Eda, Serkan’a sözleşmenin bittiğini söyleyip onunla vedalaşmaya gider. Serkan, gitme diyemez. Ama kendisiyle şirkete gelmesi için ısrar eder. Orada Engin’e, ne yapıp ne edip Eda’yı şirkette çalışmaya ikna etmesini ister. Eda, iki hafta sonra Serkan’ın iş için Selin ile Londra’ya gideceğini öğrenip evine döner.

İtalya’dan beklediği burs haberini alan Eda, çok mutlu olur. Hemen uçak biletini alıp arkadaşlarıyla bir veda yemeği yeyip hazırlanmaya başlar. Eda, Selin’in yanına gidip ona, Serkan’ın onu sevdiğini, onun nişanlandığı gün tanıştıklarını ve onun Ferit’ten ayrılması için böyle bir oyun oynadıklarını itiraf eder.

Selin, Serkan’la konuşup ona cevap vermesi için iki gün süre verir. Serkan, iyice sıkışıp kalıyor ve stresten hastalanır. Eda, Serkan’ın hasta olduğunu duyunca onun yanına gidip o geceyi onunla geçirir. Serkan, ateşler içinde yanarken Eda gitme diye sayıklar.

Ama uyanınca hiçbir şey hatırlamaz. Eda bunun üzerine sinirlenip yola çıkar. Serkan, Eda’nın notunu bulur. Selin, buluşma yerinde beklerken Serkan, Eda’yı bulup gitmemesini ve ona çok aşık olduğunu itiraf eder.

 Sen Çal Kapımı 12. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Serkan’dan Sonra Eda’dan Da Aşk İtirafı Geliyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler