Ana SayfaDizilerMenajerimi Ara 6. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Dicle Barış'a Karşı Duygularını Gizlemekten...

İlgili Postlar

Menajerimi Ara 6. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Dicle Barış’a Karşı Duygularını Gizlemekten Vazgeçiyor!

Star Tv’nin büyük bir ilgiyle izlenen dizilerinden Menajerimi Ara, 6. bölümüyle 29 Eylül salı günü ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Feris, dizideki rolüne kaptıran ve kendisini Aliço zanneden Rıza Kocaoğlu‘yla konuşmaya gider. Onu normal dünyaya döndürmeye çalışır. Barış, Dicle’ye onun kendisine iyi geldiğini söyler. Beren, Dicle’yi Barış’la yakınlaştığı için istemez. Barış’ın abisi film projesini vazgeçirdiği için, Kıraç’ın eşi Meyda da onun her taşın altından çıkmasından rahatsız olur. Meyda, Kıraç ile Dicle arasında bir şey olduğundan şüphelenmeye başlar ve onu kovmasını ister. Menajerimi Ara 6. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Dicle, Barış’a karşı duygularını gizlemekten vazgeçiyor.

Salı Dizileri 2020

Dicle Barış’a Karşı Duygularını Gizlemekten Vazgeçiyor!

Menajerimi Ara 6. bölüm 2. fragmanında; Barış, kendisiyle kalmak istemeyen Dicle’ye kırılıyor. Boran Kuzum, şirkete gelip artık, kendisinden bir başkası olması istendiğinden boğulduğunu dile getiriyor. Meyda, Kıraç’tan Dicle’yi kovması için baskı yapıyor. Feris, Dicle’ye geldiğinden beri Kıraç’ın onu göndermek istediğini, onu bu kadar kızdıracak ne yaptığını soruyor. Dicle, duygularını artık saklamak istemiyor ve Barış’ın kapısını çalıyor.

İşte Menajerimi Ara 6. bölüm 2. fragmanı…

MENAJERİMİ ARA 5. BÖLÜM ÖZETİ!

Kıraç, sabah ofise geldiğinde kimse onun yüzüne bile bakmaz. Toplantıda Feris, onun başka ajansla açıkladığını Dicle’den duyduğunu söyler. Dicle Gülin’i ele vermez ve başkalarından duyduğunu söyler. Kıraç, Dicle’ye insanların sırtından vurmayı çabuk öğrendiğini söyler. O da asla onun gibi biri olmayacağının üzerine basar.

Dicle, ilk aldığı maaşla herkese tatlı dağıtır. Kıraç’ı da es geçmez. İrem Derici, randevusuna gelmeyen Çınar’a ateş püskürür. Çınar, o gün sarhoş olduğu için hiçbir şey hatırlamadığını söyleyip ondan özür diler. Şükran Ovalı, izleyicilerin kendisini unuttuğunu düşünmeye başar ve Kıraç’ın yanına gelir. Kıraç, Feris’e onu kaptırmamak için hemen bir rol ayarlar.

Direk dansçısını canladıracak olan Şükran Ovalı, çalışmalara başlar. Ancak rolün başkasının olduğunu öğrendikten sonra işten vazgeçer. Barış ile Beren’le bir film teklifi gelir. Feris, toplantı yapıp dizinin konusunun klişe olduğunu ancak parasının iyi olduğunu söyler. Barış, senaryoyu Dicle’ye götürüp ondan fikir ister. Dicle, senaryonun ona uygun olmadığını ve daha iyi projeler geleceğinden emin olduğunu not olarak ona iletir.

Barış, abisinin yine komisyon aldığını öğrenip onunla tartışır. Dicle, Barış’ı evine bırakır. Tam gidecekken Barış, onunla kalmasını ister. Beren, Barış’ın önceki akşam geceyi Dicle’de geçirdiğini öğrenip onu kıskanır. Beren, gazeteciye ağzından babasının başka ajansa gittiğini kaçırınca haber olur. Haberi okuyan Katarlılar şirketi almaktan vazgeçer. Herkes, Kıraç’a haksızlık yaptığını düşünüp ondan özür diler. Meyda, Kıraç’a şirketi babasının alacağını ve onun patron olacağının müjdesini verir.

Menajerimi Ara 6. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Kıraç Dicle’yi İşten Kovacak Mı?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler